1. Avaleht
  2. Toode
  3. eKool tutvustab uut äppi mKool
eKool tutvustab uut äppi mKool

eKool tutvustab uut äppi mKool

eKooli äppeKool on loonud uue äpi mKool, mis võimaldab kõigil eKooli kasutajatel nutitelefoniga oma kooliasjadega kursis olla. Äpi kasutajatelt oodatakse tagasisidet ja muudatusettepanekuid, et muuta rakendust veelgi paremaks.

mKool on igal Androidi ja iOSiga nutitelefonil või tahvelarvutil töötav rakendus, mis võimaldab lihtsalt ja mugavalt käia eKoolis. Äpiga saab vaadata eKoolis olevat teavet: hindeid, kodutöid, õpetajate teateid, puudumisi jpm.

mKooli on lihtne kasutada. Vaid mõne sõrmeliigutusega on vajalik kättesaadav. „Lapsevanemale tähendab see näiteks seda, et mKoolis võib ta mugavalt saata puudumistõendi. Seda saab teha kiirelt ja märkamatult, ka koosolekul viibides,” kiidab eKooli juhataja Pille Parikas.

eKooli kasutajad saavad uue äpi alla laadida Google Playst Androidiga  nutitelefonile (alates versioonist 4.0) ning iOS nutitelefonile AppStore’ist . „Kuna tutvustav äpp on alles beetaversioon, ootame kindlasti kasutajate tagasisidet ja ettepanekuid, et teha kiirelt uuendusi ja parandusi,” ütleb Parikas. Kõik ettepanekud on oodatud aadressile hello@ekool.ee.

mKool on suvel tasuta kättesaadav. Alates 2014. õppeaasta sügisest muutub mKool tasuliseks. Kõik eKooli kasutajad näevad mKoolis uudistevoogu, kuid kogu info nägemiseks on lapsevanemal vaja aktiveerida teenus ja maksta selle eest kuutasu. Kui lapsevanemal on teenus aktiveeritud, saavad kõik temaga seotud lapsed mKooli tasuta kasutada.

eKool on süsteem, mis aitab lapsevanemal koolis toimuvaga paremini kursis olla. eKool teeb ka koolipere elu lihtsamaks, sest õpetajad ja kooli juhtkond vabanevad üsna suurest administratiivtöö koormast.

Head Uudised GoodNews