1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eksklusiivne ostukeskkond Ooolala.ee üllatab oma kliente
Eksklusiivne ostukeskkond Ooolala.ee üllatab oma kliente

Eksklusiivne ostukeskkond Ooolala.ee üllatab oma kliente

Viiekümnele Ooolala püsikliendile saabus eelmisel nädalal kulleriga koju roos, sest firma soovis neid lojaalsuse eest tänada. Kuid uuendusi on varuks veelgi. Uuenenud on ka Ooolala veebileht ja seal on oodata hulganisti kevadisi kampaaniaid kuni 80% soodustustega.

Firma on kogunud 2013. aastal juba 180 000 € ulatuses investeeringuid. Ooolala on olnud Eesti turul vaid poolteist aastat ja hindab üle kõige oma püsikliente. „Meie jaoks on kõige olulisemad kliendid. Kasutame hiljutistest investeeringutest saadud raha just kliendi ostukogemuse parandamiseks,“ ütles firma tegevjuht, Eestis elav prantslane Nadim Taoubi. Investeeringud tulid Eesti, Suurbritannia ja Prantsusmaa internetikaubandusega seotud ettevõtetelt ja eraisikutelt.

Eelmisel nädalal saabus Ooolala 50le püsikliendile koju tänukaart koos punase roosiga. Kuid üllatuste osaks saavad ka need, kes alles nüüd Ooolala.ee kasutajaks registreeruvad. Nimelt on firmal uus koduleht ja tiimiga liitus uus ostujuht ning kevadisi kampaaniaid kuni -80% soodustusega on oodata palju.

Tooted on nähtavad vaid registreerunud klientidele, kuid registreerumine on lihtne: tuleb esitada taotlus kodulehel www.ooolala.ee!

Head Uudised GoodNews