1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elion avab tänasest võimaluse uut nutiTV-d vana vastu vahetada
Elion avab tänasest võimaluse uut nutiTV-d vana vastu vahetada

Elion avab tänasest võimaluse uut nutiTV-d vana vastu vahetada

Elion logoAlates tänasest saavad Elioni kliendid, kes on läinud vanalt nutiTVlt üle uuele, soovi korral vana nutiTV juurde tagasi pöörduda. Seni on Elionile oma soovi võimalust kasutada avaldanud 1,5% uue nutiTV klientidest.

Juba alates 23. jaanuarist saavad vana nutiTV kasutajad taas teleriekraanilt lisateenuseid juurde tellida, et enda jaoks sobilik ja meelepärane televisiooniteenus kokku panna. Kliendid, kes on läinud vanalt nutiTVlt üle uuele, kuid tunnevad, et pole sellega siiski ära harjunud või see ei vasta täna ootustele, saavad alates tänasest vana nutiTV juurde tagasi pöörduda.

“Kaks nädalat tagasi andsime oma klientidele teada võimalusest uue nutiTV pealt vana peale tagasi minna. Tegime seda soovist olla paindlikud ja tulla vastu neile, kelle jaoks uuendused liiga järsud olid. Viimaste nädalate jooksul oleme saanud 340 avaldust klientidelt, kes uue nutiTV pealt vanale tagasi pöörduda soovivad – see on 1,5% kõigist uue nutiTV klientidest. Mul on hea meel, et suurem osa uue nutiTV kliente siiski teenust kasutama jääda on otsustanud, ja ma usun, et ka hetkel vana nutiTV peale tagasi pöörduvatel klientidel on peatselt taas põhjust uut nutiTVd proovida,” kommenteeris Elioni eraklientide üksuse juht Silver Soomre.

Vana nutiTV peale tagasi pöördumiseks soovi avaldanud klientide üleviimine algab järk-järgult ja kõigi soovi avaldanutega võetakse personaalselt ühendust. Uue nutiTV kliendid, kes seni oma soovist vana nutiTV peale tagasi pöörduda Elionile teada ei ole andnud, saavad seda teha ka edaspidi. “Me pigem ei kiirustaks inimesi kohe uut nutiTVd vana vastu välja vahetama, sest uute asjadega harjumine võtabki natuke aega. Seepärast võtab meie klienditeenindus sooviavaldusi vastu ka pärast tänast,” kinnitas Soomre.

Elion on Eesti suurim IT- ja telekommunikatsiooniteenuseid pakkuv ettevõte, kes osutab interneti, televisiooni, kõneside ja IT-teenuseid nii era- kui äriklientidele. Elionil on üle Eesti ligi 315 000 klienti ning ettevõte annab tööd rohkem kui 1600 inimesele.

Head Uudised GoodNews