1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elion kasvatas uue nutiTV ja tulevikuvõrgu klientide arvu
Elion kasvatas uue nutiTV ja tulevikuvõrgu klientide arvu

Elion kasvatas uue nutiTV ja tulevikuvõrgu klientide arvu

Elion logo2014. aasta esimese kvartali jooksul jätkas kasvu Elioni uue nutiTV klientide arv, ulatudes 25 000 pereni. Samuti kasvas ülikiiret internetiühendust pakkuva tulevikuvõrgu klientide arv, kvartali lõpu seisuga on neid 68 000.

Elioni nutiTV teenuseid kasutas 2014. aasta esimese kvartali lõpu seisuga ligi 164 000 pere. Kasvu jätkas uue nutiTV klientide osakaal, mis nüüd moodustab 14% kõigist Elioni TV-ühendustest.

Investeeringud tulevikuvõrku on kasvatanud ülikiiret internetti võimaldava valguskaablivõrguga ühendatud perede arvu 68 000-le. Elioni internetiühenduse kasutajate koguarv esimese kvartali lõpu seisuga on 222 000.

“Esimeses kvartalis tegime olulisi otsuseid, et võimaldada nii uue kui vana nutiTV klientidele paindlikkust. Sealhulgas lõime võimaluse uuele nutiTV-le üle läinud klientidel pöörduda soovi korral tagasi vanale nutiTV-le. Viimaste kuude jooksul pole tagasipöördujate arv olulisel määral kasvanud, küll on aga tõusnud uue nutiTV klientide arv,” ütles Elioni eraklientide üksuse juht Silver Soomre.

Ehkki konkurentsiamet ei ole veel avaldanud telekommunikatsioonituru andmeid 2014. aasta esimese kvartali lõpu seisuga, hindab Elion ettevõtte turuosaks kaabeltelevisiooniteenuste valdkonnas 45%, lairiba püsiühenduste puhul aga 59%. Mõlemas valdkonnas on Elion turuosalt suurim teenusepakkuja.

Elion on Eesti suurim IT- ja telekommunikatsiooniteenuseid pakkuv ettevõte, kes osutab interneti, televisiooni, kõneside ja IT-teenuseid nii era- kui äriklientidele. Elionil on üle Eesti ligi 315 000 klienti ning ettevõte annab tööd rohkem kui 1600 inimesele.

Head Uudised GoodNews