1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elioni uus nutiTV üllatab sel suvel parima klassikavalikuga
Elioni uus nutiTV üllatab sel suvel parima klassikavalikuga

Elioni uus nutiTV üllatab sel suvel parima klassikavalikuga

Elion logoAlates juunist on Elioni uue nutiTV lisa-, muusika- ja HD-kanalite valikus maailma parimad muusikakanalid DJAZZ.tv HD, Brava HD ning Mezzo Live HD.

Maailma ainus täielikult jazzile pühendunud kanal DJAZZ.tv pakub võimalust nautida HD kvaliteedis ning Dolby Digital Audio heliga maailmatasemel jazzmuusikat, aga ka teisi muusikažanre nagu blues, soul, gospel, fusion, latin ja funk. Kanalil ei ole reklaame, mis häiriksid muusika nautimist.

“Jazziaustajad leiavad kanalilt Duke Ellingtoni, Charlie Parkeri, Miles Davise, Jamie Cullumi, Chick Corea, Marcus Milleri, Yanni, Dianne Reeves’i, Katie Melua, Patricia Kaasi, Herbie Hancocki, Steely Dani, Count Basie, Paul Whitemani, Billie Holiday, Joss Stone’i ja Frank Sinatra kontserte, mida edastatakse 24 tundi päevas,” rääkis Elioni hankejuht Toomas Luhats.

BRAVA HD on ooperi ja kultuurisündmuste kanal, mis jõuab vaatajateni HD kvaliteedis ning Dolby Surround heliga. “Maailma parimad klassikatähed, kõlavaimad ooperimajad ning hoolikalt valitud sisu annavad esireakoha etendustel, mille peaosas maailmaklassi muusikud nagu Cecilia Bartoli või Placido Domingo,” kirjeldas Luhats.

Alates juunist võistleb Elioni uue nutiTV vaatajate tähelepanu pärast veel ka kolmas klassikalise muusika kanal – Mezzo Live HD. “Kui soovite kodust lahkumata olla külaline Londoni Kuninglikus ooperis, Madridi Teatro Realis, Milano La Scalas või nautida Londoni Covent Gardeni, Moskva Suure teatri, Pariisi ooperi, New Yorki Metropolitan Opera, Viini riigiooperi ning Berliini Filharmoonia muusikud, siis kõike seda pakub möödunud aastal Eutelsati parima muusikakanali TV auhinna võitnud Mezzo Live HD,” rääkis Luhats.

DJAZZ.tv TV HD ja Brava HD on eksklusiivselt kättesaadavad Elioni uue nutiTV klientidele.

Head Uudised GoodNews