1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elisa Raamat on kuu ajaga kogunud üle 5000 lugeja
Elisa Raamat on kuu ajaga kogunud  üle 5000 lugeja

Elisa Raamat on kuu ajaga kogunud üle 5000 lugeja

Elisa_uus_logoTänaseks juba üle 5000 lugeja kogunud Elisa Raamatuga on liitunud kõik Eesti suuremad kirjastajad, mis on lugejatele laiendanud oluliselt ka e-raamatute valikut.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul meil on Elisa Raamatus üle tuhande raamatu ning kuuga lisandus 200 raamatut juurde. „Meil on hea meel, et kõik Eesti suuremad kirjastused on Elisa Raamatuga liitunud. Alustasime teenuse pakkumist koostöös 25 kirjastajaga, tänaseks on liitunud kirjastusi juba 56,“ lausus Andrus Hiiepuu. Viimane suurematest liitujatest oli Tänapäev.

Andrus Hiiepuu sõnul on maailm üha enam muutumas mobiilse interneti keskseks ning Elisa Raamat on selles osas ehe näide. „Mobiilsest internetist on saamas muudatuste ja innovatsiooni põhjustaja kõikidel elualadel ja tööstusharudes meie ümber. Elisa Raamat on üks neist uuendustest, mis ühendab endas mobiilse interneti, nutiseadmed ja infotehnoloogilise lahenduse ning annab seeläbi lugejale uue ja nutika viisi raamatute lugemiseks,“ rääkis Andrus Hiiepuu.

Tänu oma ainulaadsele lahendusele on Elisa Raamat klientide poolt hästi vastu võetud, millele annab kinnitust ühe kuu jooksul kogunenud suur kasutajate arv – 5000 lugejat. Elisa Raamatu edukuse taga on kindlasti ka see, et lugemisäppi saavad kasutada kõikide operaatorite kliendid. Enamus äpi allalaadimistest on tehtud Google Play`s ja kolmandik AppStore’is.

Hiiepuu tõi välja, et Elisal on plaanis valikut rikastada eksklusiivsete raamatutega ehk pakkuda oma klientidele neid raamatuid, mis pole veel kusagil paberraamatu või e-raamatuna ilmunud. „Esimese eksklusiivse teosena jõudis Elisa Raamatu kasutajateni Jo Nesbø uus romaan „Politsei“ ja seda kuu aega varem kui teistesse müügikanalitesse,“ ütles Andrus Hiiepuu. „Ainult Elisa Raamatust saab lugeda ka Cassandra Clare raamatut „Taevase tule linn“ ning 3. detsembril lisandub Frederick Forsyth`i „Tapmisnimekiri.““ Järjest on oodata valikusse veel teisigi eksklusiivseid raamatuid.

Elisa on esimene mobiilioperaator, kes on sisenenud e-raamatute turule. Elisa Raamat on uudne, mugav ja kompaktne viis raamatuid lugeda. Kindla kuutasu eest on rakenduse e-raamatukogu valikust võimalik piiramatult lugeda eestikeelseid raamatuid ning seda kuni kahes mobiilses seadmes.

Esimese kahe nädala jooksul on igal kliendil võimalus tasuta lugeda Elisa Raamatu kõiki e-raamatuid. Selleks tuleb vaid registreeruda teenuse kasutajaks Elisa iseteeninduses.

Koos Kirjastuse Tänapäev liitumisega lisandusid Elisa Raamatu valikusse järgmised kirjanduspärlid nagu James Dashner “Põlenu katsed”, Piret Mäeniit “Aleksei Turovski ja teised loomad. Vaatluspäevik”, Brandy Engler “Mehed minu sohval. Tõsilood seksist, armastusest ja psühhoteraapiast” ning Daniel Kahneman “Kiire ja aeglane mõtlemine”.

Enne jõuluaega on tulemas veel hulgaliselt uusi raamatuid, millest võiks esile tuua Kalle Muuli raamatut “Kodanike riik”, Rainer Jancise “Metro Luminali” ning fantaasiakirjanduse vallast Henry S. Whiteheadi teost “Lääne-India valgus”.

Head Uudised GoodNews