1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. ELMO RENT I Enn Laansoo, Jr.: jagamismajanduse eesmärk ongi pakkuda võimalikult soodsatel tingimustel sõidukit kliendile just siis, kui tal seda vaja on
ELMO RENT I Enn Laansoo, Jr.: jagamismajanduse eesmärk ongi pakkuda võimalikult soodsatel tingimustel sõidukit kliendile just siis, kui tal seda vaja on

ELMO RENT I Enn Laansoo, Jr.: jagamismajanduse eesmärk ongi pakkuda võimalikult soodsatel tingimustel sõidukit kliendile just siis, kui tal seda vaja on

Elektriautode lühirendifirma ELMO Rent jätkab muutunud majandusolukorras varem planeeritud laienemist – peagi jõuavad klientide käsutusse uhiuued elektriautode mudelid, samuti on ettevõte avanud uusi rendipunkte.

„Muidugi on koroonaviirus majanduse olukorda ja sõidukite renditurgu oluliselt muutunud, kuid oleme viimasel kahel kuul suutnud müügikäivet hoida ja näeme selles head võimalust populariseerida kodumaist ja rohelisemat alternatiivi liiklemiseks ning jagamismajandust üldisemalt. Seetõttu ei tee me oma laienemise plaanides muudatusi, vaid läheme nendega edasi nii, et saaksime oma klientidele pakkuda veelgi rohkem võimalusi keskkonnasõbralikumaks liiklemiseks,” rääkis ELMO Rent tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

„Loodan, et konkurendi eelmise nädala uudis elektritõukeratastest loobuda ei tähenda nende jaoks midagi hullemat, sest autojagamise äri edendamine vajab rohkem teenusepakkujaid,” tundis Laansoo, Jr. muret ja lisas:„Kahju on näha, et loobuti just keskkonnasäästlikumast teenuse osast, millele ELMO Rent panustab igapäevaselt ja üheskoos peaksime kõik sellele veelgi rohkem tähelepanu pöörama.”

„Teatud sektorites on juba olnud ja ilmselt veel ees ootamas palju koondamisi ja vähenenud sissetulek võib tähendada inimestele ka senistest kohustustest loobumist, näiteks kallitest liisingutest. See aga ei tähenda, et inimene ja töötaja peaks täiesti autota jääma. Jagamismajanduse eesmärk ongi pakkuda võimalikult soodsatel tingimustel sõidukit kliendile just siis, kui tal seda vaja on. Teatavasti seisab enamikul inimestest nendele kuuluv sõiduk üle 95% ajast kasutuna,” selgitas Laansoo, Jr. ja lisas, et miks mitte siis kasutada rendiautot just siis, kui kliendil on seda vaja ja muretumalt, sest kindlustus, kütus, hoolduskulud jms. on juba rendihinna sees. Tehes seda elektriautoga on kokkuvõttes sääst nii rahakotile kui keskkonnale.

„Äriklientidele on see samuti võimalus muutunud majandustingimustes autopargi pealt kokku hoida ning samal ajal muuta ettevõtet keskkonnasõbralikumaks. ELMO Rent uued, nii suurema akumahutavusega kui ka erinevas suuruses elektriautod jõuavad klientide käsutusse juba maikuus,” ütles Laansoo, Jr.

Aprillis avas ELMO Rent ka kolm uut rendipunkti – Tallinnas Baltika Kvartali kõrval Veerenni tänaval ja Lasnamäe Maxima XXX juures ning Peetri Selveri ees.

Möödunud suvel lisandusid ELMO Rent autoparki uusi hübriidsõidukid, tänavu jaanuaris jõudis klientideni veel 10 uut hübriidi, millest Toyota Yaris on veidi väiksemate parameetritega ja võimaldab pakkuda kuni 15% võrra soodsamat lühirenti. Kokku on ELMO Rent autopargis nüüd üle 50 keskkonnasõbraliku sõiduki ja kui autotehaste tarned ei takerdu, siis 2020. aasta jooksul juba üle 100 auto.

ELMO Rent on maailma üks esimesi elektriautode sõidujagamise ettevõtteid, kes pakub klientidele keskkonnasõbralikke sõiduvõimalusi. Iga kuu säästetakse ELMO Rent sõidukite abil linnaruumis CO2’te keskmiselt üle 7000kg. 2019. aastast on 100% kodumaine ELMO Rent tunnustatud esimese autorendi firmana vastutustundliku ettevõtluse märgisega.

Head Uudised GoodNews