1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elroni juht on täna rongis klienditeenindaja ametis
Elroni juht on täna rongis klienditeenindaja ametis

Elroni juht on täna rongis klienditeenindaja ametis

Elroni juhatuse esimees Merike Saks asub täna rongis klienditeenindaja ametisse, et tutvuda lähemalt klienditeenindaja igapäevatööga.

„Rongireisijate arv on viimase viie aastaga peaaegu kahekordistunud ja rongipark on reisijatemahu teenindamiseks napiks jäänud, mis tähendab, et sõidame võimete piiril ja olukord, kus tipptunnil on osad reisijad sunnitud pikki vahemaid püsti seisma, on klientidega igapäevaselt otse suhtlevatele klienditeenindajatele suureks väljakutseks,“ sõnas Saks.

Klienditeenindajate tööprotsesse on mõjutanud aasta alguses rongides käivitunud piletimasinad: juba üle kolmandiku klientidest ostavad pileti või valideerivad sõidu piletimasinas. Saks nentis, et tänu uuendustele saab nüüd üle vaadata klienditeenindajate rolli, mis on tulevikus suunatud rohkem sõiduõiguse kontrollimisele.

Eesti Liinirongid on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub mugavat ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2018. aastal tehti Elroni rongidega üle 7,6 miljoni sõidu ehk keskmiselt 21 000 reisi päevas.

Head Uudised GoodNews