1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ELU VÕIMALUS! Microsoft pakub kahele Eesti tudengile elu võimaluse
ELU VÕIMALUS! Microsoft pakub kahele Eesti tudengile elu võimaluse

ELU VÕIMALUS! Microsoft pakub kahele Eesti tudengile elu võimaluse

Microsoft pakub kahele tudengile elu võimaluseMicrosoft otsib oma Eesti üksuse müügiosakonda kaht noort talenti läbi MACH programmi. MACH programm on Microsofti poolt ellu kutsutud algatus, mille raames pakutakse ülikoolilõpetajatele  võimalust saada tööle Microsofti kontoris. Programmi oodatakse kandideerima 2016. ja 2017. aastal lõpetanud või lõpetavaid tudengeid, kes on valmis septembris Tallinnas tööle asuma ning soovivad anda oma panuse ning värske ja noorusliku vaate ühe maailma suurima ettevõtte arengusse. Kandideerimine kestab kuni maikuuni.

MACH programmi kaudu tööle tulnud Baltikumi jaekaubanduse segmendijuht Kädi Horm on oma valikuga väga rahul. „MACH programm on suurepärane hüppelaud noorele ja ambitsioonikale ülikoolilõpetajale. Siin panustatakse töötajate arendamiseks treeningute ja motiveeriva töökeskkonna näol palju, mis tipneb töökohaga firmas, mis mõjutab, kuidas tehnoloogia meie ümber areneb. Minu jaoks on see olnud elumuutev kogemus,“ leiab Horm.

Microsoft Balti regiooni juht Rain Laane selgitab, miks oodatakse tehnoloogiast vaimustunud noori tööle. “Microsoft investeerib jätkuvalt noortesse talentidesse. Me usume, et ühendades oma töötajate kogemused ning tudengite värske ja noorusliku pilgu, saame viia ettevõtte eduni praeguses pidevalt muutuvas majanduskeskkonnas,” sõnas Laane.

Lisaks oma põhitööle on MACH programmi kaudu tööle tulnud töötajatel võimalus oma esimese 18-24 kuu jooksul osaleda kahel rahvusvahelisel treeningnädalal, kus tuhanded värsked töötajad enam  kui 60 riigist saavad erialast võrgustikku arendada, panustada enda ning ettevõtte arengusse ning koos arendada ka tehnoloogiaid, mis viivad ühiskonda edasi.

Lisainfo programmi ja konkreetsete tööpakkumiste kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews