1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT kliendid saavad tänasest taksosõidu eest tasuda mobiiliga
EMT kliendid saavad tänasest taksosõidu eest tasuda mobiiliga

EMT kliendid saavad tänasest taksosõidu eest tasuda mobiiliga

EMTAlates tänasest on kõigil EMT klientidel, kes kasutavad taksosõiduks Taxify rakendust, võimalus taksosõidu eest tasuda mugavalt mobiiliarvega (m-makse).

Selleks tuleb laadida endale viimane versioon Taxify mobiilirakendusest ja enne taksotellimist valida makseviisiks EMT m-makse. Taksosõidu maksumus lisandub seejärel kliendi jooksva kuu mobiiliarvele.

„Kliendi jaoks on tegu väga kiire ja mugava makseviisiga, kuna klient ise ei pea arveldamisega tegelema ning selle teeb tema eest ära mobiilirakendus,“ märkis Eesti Telekomi operaatorüksuse direktor Holger Haljand.

Mobiiliarvega tasumise lahenduse on koostöös Taxifyga väljaarendanud EMT, kes pakub seda teenust oma klientidele esimese Eesti mobiilioperaatorina.

„EMT m-makse lisandumine rõõmustab eelkõige neid taksosõitjaid, kellel krediitkaardi kasutamise võimalus puudub, sest nüüdsest on EMT m-maksega Taxify kasutamine neile täpselt sama mugav – arveldamine toimub taksos kiiresti ja sularahavabalt. Usume, et mobiilimakse kasutuselevõtt saab olema vähemalt sama kiire nagu mobiilse parkimise levik,“ lausus Taxify juht Markus Villig.

Taxify rakendusel on tänaseks üle 250 000 kasutaja, süsteemiga on liitunud tuhanded taksojuhid ning rakenduse vahendusel tehakse kümned tuhanded sõite nädalas. Taxify rakenduse saab tasuta alla laadida Google Play’st ja App Store’ist.

Taxify rakenduses mobiiliarvega tasumine on võimalik EMT lepingulistel era – ja äriklientidel ning kõnekaartide kasutajatel. Suurklientidest (ärikliendi lepingu sõlminud) tööandja telefoni kasutajad saavad mobiilimakset kasutada kui tööandja on EMT Iseteeninduses andnud vastava õiguse või sõlmitud on Era-arve teenuse lepingu.

Ostutehingu maksumusele lisandub EMT mobiilisideteenuse teenustasu 0,32 € (0,27 € km-ta). Taxify EMT mobiilimaksele kehtib päevalimiit 50 € ja ühe sõidu maksimumsumma on 25 eurot.

Head Uudised GoodNews