1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT toob Tallinn Music Weeki nutitelefoni
EMT toob Tallinn Music Weeki nutitelefoni

EMT toob Tallinn Music Weeki nutitelefoni

tmw_2014_400_est27.-29. märtsini toimub järjekordne Tallinn Music Week (TMW), mis toob Tallinnasse kokku üle 200 erinevat artisti, bändi ja DJ. Eelmisel aastal külastas festivali 17 000 muusikasõpra üle regiooni ja ka tänavu oodatakse külalisi Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Venemaalt ja teistest riikidest. Tallinn Music Weekist on saanud kogu Põhja-Balti regiooni üks olulisemaid muusikasündmusi.

Tänavune TMW on EMT Live äpis täies mahus saadaval nagu ka eelmisel aastal, kuid lisaks saab sel korral äpiga otse oma nutitelefoni ekraanilt vaadata kahe kontserdi otseülekannet. Nendeks on neljapäeval, 28.märtsil F-hoones toimuv üritustesarja Rulers of the Deep esitletav Eesti Deep & Tech House klubiõhtu (Dave Storm, Sofia Rubina, Spin Science, Rulers of The Deep, Merimell) ning laupäeval, 29.märtsil Kino Sõpruses toimuv kontsert, mida esitlevad Positivus festival ja Riia indie-baar I Love You ja kus lavale astuvad Momend (LV), Wilhelm, Velojet (AT), Frankie Animal, Mirel Wagner (FIN), BRNS (BE), The Sound Poets (LV).

Jätkuvalt on EMT Live äpist võimalik vaadata Tallinn Music Weeki ajakava, esinejate infot (biograafia, muusika, videod), kontserdikohtade asukohti kaardil, koostada oma personaalne TMW kava koos meeldetuletusega, EMT kliendid saavad osta kontserdipileteid, hääletada enda lemmikbändi või artisti poolt, sirvida Tallinn Music Weeki Instagrami ja Twitteri uudisvoogu jpm. TMW info on äpis saadaval nii eesti kui inglise keeles.

„Kuna nutitelefonide arv on viimaste aastatega plahvatuslikult kasvanud on see tekitanud ka meelelahutusürituste korraldajates soovi teha esinejate info, ajakava ja muu oluline info kättesaadavaks nutitelefonis, mis on inimesega pidevalt kaasas. EMT Live äpp võimaldab sündmuste infot ja sel korral ka otseülekandeid mugavalt kultuuritarbijani toimetada,“ ütles EMT kommunikatsioonijuht Lauri Toomsalu.

EMT toob Tallinn Music Weeki nutitelefoni

Tallinn Music Weeki peakorraldaja Helen Sildna sõnul on EMT Live äpist saanud festivalile oluline abiline kontserdikülastajateni jõudmisel. “TMW programm on tänaseks üpris mastaapne, lisaks 227 esinejale ja üle 30 kontserdikohale toimuvad tasuta linnalavakontserdid, lõbusad-põnevad muusikateemalised vestlussarjad ning teist aastat ka “TMW maitsed” restoranifestival. Lisaüllatusena avame oma pop-up restorani. Kogu selles infos oleks keeruline orienteeruda, kui äppi ei tuleks EMT Live rakendus, mis lisaks väljakuulutatud kavadele hoiab kõiki huvilisi kursis uudiste, võimalike kavamuudatuste ja üllatustega, ” lisas Sildna.

Tallinn Music Weeki festivalipassid ja kontsertide üksikpiletid on saadaval Piletilevist, passid hinnaga 45 € ja piletid hinnaga 4 – 10 €. Soodustused kehtivad EMT Topeltpluss klientidele. EMT Live äpis saavad kõik EMT kliendid osta TMW kontserdipileteid eelmüügist 20% soodsamalt. Sooduspiletite arv on limiteeritud.

EMT ja TMW korraldavad koostöös ka festivali fotokonkursi. Konkursil osalemiseks tuleb Instagramiga festivalimelu pildistada ja märkida foto allkirjaks #tallinnmusicweek. Kõik #tallinnmusicweek märkega fotod laetakse automaatselt EMT Live äppi, TMW kodulehele ja www.delfi.ee keskkonda. EMT paneb parima foto tegijale välja auhinnaks ülivinge HTC One Mini ning TMW kingib lemmikfoto autorile auhinnaks kaks 2015.aasta TMW festivalipassi.

EMT Live äpi saab alla laadida siit:
Android
iOS

Head Uudised GoodNews