1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eriliste maitsekombinatsioonidega Muah! koorejogurtite sari täieneb kahe hõrgu toote võrra
Eriliste maitsekombinatsioonidega Muah! koorejogurtite sari täieneb kahe hõrgu toote võrra

Eriliste maitsekombinatsioonidega Muah! koorejogurtite sari täieneb kahe hõrgu toote võrra

Muah uued maitsedJuulikuus lisandub Alma Muah! koorejogurtite sarja kaks uut maitset – ananassi-kookose ja crème brûlée, mis on Eesti jogurtiturul ainulaadsed.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on eksootiline kookos piimatoodetes veel haruldane komponent ning koos ananassiga annab see tõeliselt nauditava maitseelamuse. „Alma Muah! ananassi-kookose koorejogurt on nagu mõnus suvine kokteil, mida maitstes võib end ka kõige vihmasemal ja külmemal õhtul päikesepaistelisse suvepäeva mõelda. Esiletoomist väärib jogurtis sisalduv kasulik kookosrasv, mis kiirendab ainevahetust ja aitab tugevdada immuunsüsteemi,“ tõdeb ta.

Tõelist maitseüllatust pakub ka Muah! crème brûlée maitseline koorejogurt, mis sobib Kalbini hinnangul ideaalselt neile, kes otsivad alternatiivi kookidele ja tortidele. „Jogurti kreemine konsistents toob crème brûlée maitsenüansi eriti tugevalt esile ning muudab toote luksuslikuks gurmeenaudinguks,“ kinnitab Valio turundusdirektor.

Alma Muah! jogurtiseeria on oma unikaalsete maitsetega Eestis ja lähiriikides väga hästi omaks võetud – möödunud aastal turule jõudnud koorejogurtite sari on pälvinud rohkelt tunnustust: ACNielseni viimastel andmetel on Muah! jogurtid enimmüüdud koorejogurtid Eestis ning rukkileiva-kaneeli Muah! võitis Eesti parima toiduaine 2014. aasta konkursil ka „Kokkade lemmiku“ eripreemia. Juunis saatsime esimesed Muah! koorejogurtid ka Venemaale, täpsemalt Peterburi ning juba täna võib öelda, et müügitulemused ja tagasiside on rõõmustavad. „Positiivne tagasiside erinevatelt turgudelt kinnitab, et Muah! koorejogurtite järele on jätkuv nõudlus, mistõttu soovime pakkuda ka edaspidi Alma Muah! jogurtite austajatele kõige erilisemaid ja üllatavamaid maitseid. Muah! on sari tõelistele jogurtigurmaanidele,“ väidab Kalbin.

Alma jogurtid on valmistatud värskest Lõuna-Eesti toorpiimast ning need on säilitusainevabad. Socio uuringukeskuse IV kvartali andmete põhjal on Alma armastatuim jogurtibränd Eestis.

Head Uudised GoodNews