1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ESITA KANDIDAAT! Tallinn ootab nominente laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitlile
ESITA KANDIDAAT! Tallinn ootab nominente laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitlile

ESITA KANDIDAAT! Tallinn ootab nominente laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitlile

foto_Riina Vaikmaa
Foto: Riina Vaikmaa

Nominente Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte auhinnale võivad esitada kõik tähelepanelikud Tallinna elanikud ja juriidilised isikud, sh ettevõtted ise kuni 15. novembrini jooksval aastal.

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet on välja kuulutanud konkursi „Tallinna laste- ja noortesõbralik ettevõte“ eesmärgiga tunnustada Tallinna ettevõtteid ning tõsta esile nende laste- ja noortesõbralikke väärtusi ja tegevusi.

Kuni 15. novembrini on võimalik igal linnakodanikul ära märkida ja tunnustada Tallinnas neid ettevõtteid, kes on lisaks oma põhitegevusele võtnud südameasjaks tegutseda laste ja noorte nimel ning jagavad laste- ja noortesõbralikke väärtusi nii oma organisatsiooni sees kui ka väljapoole.

Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtet on Tallinnas valitud 2010. aastast alates. Varasemad laste- ja noortesõbralikud ettevõtte tiitli omanikud on olnud G4S Eesti, Tallinna Vesi, Rimi Eesti ja SEB Pank. 2014. aastal pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli Eesti Energia.

Nominendi esitamiseks tuleb täita elektrooniline ankeet. Rohkem infot konkursi kohta on üleval Tallinna kodulehel.

Head Uudised GoodNews