1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ettevõtjate päeval EASi Liftiga Tulevikku!
Ettevõtjate päeval EASi Liftiga Tulevikku!

Ettevõtjate päeval EASi Liftiga Tulevikku!

EASTäna, algusega kell 09.00, toimub Tallinnas kuuendat korda ettevõtjate päev „EASi Liftiga tulevikku“. Disainile ja infotehnoloogiale keskenduval päeval esineb 15 silmapaistvat kasvuettevõtjat ja eksperti, kes jagavad oma kogemusi.

Üritusel saab vastuseid küsimustele, kuidas arendada ja disainida tooteid, mida müüa suurema kasumimarginaaliga ning kuidas toetada oma äri e-lahendustega ja kasvada Eestist väljapoole.

Avapaneelis esinevad EASi juhatuse esimees Hanno Tomberg, väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling ninginsener, disainer ja ettevõtja Ville Jehe.

Järgnev programm on jagatud töötubadeks, kus tootearenduse vallas esinevad Göran Sjöholm (Delux OÜ), Lauri Aaltio (Jukola7, endine Metso tööstusdisainer), Rasmus Rask (LaMuu), Kristjan Jagomägi (Design Factory), Arno Kütt (Cleveron) ja Miroslaw Pienkowski (MP & Partners Engineering).

Ekspordi- ja e-äri paneelis astuvad üles Indrek Laul (Estonia Klaverivabrik), Martin Kalle (Skano), Alissa Vassilkova (Estelon), Peep Kuld (ON24), Anneli Andresson (Euroopa Komisjon), Gunnar Valge (Allegro Baltics/Osta.ee).

Eri teemadele pühendunud töötoas esinevad Tõnu Kallaste (Rabaconda), Jakob Saks, Eero Raun (EAS) ja Olesja Saue.

Üritusel osaleb ligi 300 ettevõtte juhti, omanikku ja juhtivtöötajat.

„EASi Liftiga tulevikku“ toimub 9-st kuni 17-ni Tallinnas Viktoria keskuses (Keevise 6). EAS rahastab ettevõtjate päeva Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Head Uudised GoodNews