1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ettevõtlusamet kutsub noori Kutselaborisse elukutseid testima
Ettevõtlusamet kutsub noori Kutselaborisse elukutseid testima

Ettevõtlusamet kutsub noori Kutselaborisse elukutseid testima

Ettevõtlusamet kutsub noori Kutselaborisse elukutseid testima29.-30. novembril Eesti Näituste messikeskuses toimuval noorte infomessil Teeviit 2013 osaleb Tallinna Ettevõtlusamet eriprojektiga „Kutselabor“, kus noortel on võimalus katsetada erinevate ametite tööülesandeid, et seeläbi parem ülevaade saada õige elukutsevaliku langetamiseks.

Tallinna Ettevõtlusamet osaleb messil eriprojektiga „Kutselabor“, et tutvustada noortele erialasid koostöös ettevõtjate, erialaliitude, vastavat eriala õpetavate koolide ja teiste koostööpartneritega. Lisaks löövad Kutselaboris kaasa ka koolinoorte ettevõtlikkusideede konkursi Entrum ning ettevõtluskonkursi Ajujaht esindajad, et nakatada noori ettevõtluspisikuga.

Ettevõtlusamet kutsub noori Kutselaborisse elukutseid testima2Kutselabor hõlmab tervet Eesti Näituste messikeskuse B-halli, mis jääb sisenedes vasakut kätt. Kutselaboris luuakse reaalsusele sarnane keskkond erinevate erialade tutvustamiseks, näiteks toimiv hotell, minikauplus, autoremonditöökoda, infotehnoloogialabor jpm, kus spetsialisti juhendamisel saab proovida valdkondades kasutatavaid seadmeid ja tehnilisi vahendeid.

Kutselaboris on esindatud kümme valdkonda: infotehnoloogia, kaubandus, hotellimajandus, maksundus ja toll, sport, aiandus, käsitöö, meelelahutus, tööstus ja tootmine ning ettevõtlus. Meelelahutuse valdkonda tutvustavad lähemalt Ott Lepland bändiga ja IT Kolledži bändCan’t.C#.

Kahekümnes Teeviit pakub mitmekülgset teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Kutselaborist täpsemalt saab lugeda SIIN!

Täpsem info messi kohta SIIT!

Head Uudised GoodNews