1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EDUKAKS ESIMESEL KATSEL! Ettevõtlusamet kutsub tasuta koolitusele
EDUKAKS ESIMESEL KATSEL! Ettevõtlusamet kutsub tasuta koolitusele

EDUKAKS ESIMESEL KATSEL! Ettevõtlusamet kutsub tasuta koolitusele

Alar Ojastu
Alar Ojastu

Tallinna Ettevõtlusamet kutsub osalema ettevõtlusseminaril „Edukaks esimesel katsel“, mis toimub 29. oktoobril kell 10-16 Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses (Viru väljak 4, Tallinn).

Tuginedes inspireerivatele näidetele nii kodu- kui välisturgudel keskendub inimvõimekuse koolitaja Alar Ojastu oma loengus küsimustele, mis puudutavad eelkõige inimest ettevõtte kulisside taga ja kuidas töö iseenda annete ja tugevustega saab muutuda millekski, millest turul räägitakse ja mida kliendid hindavad. Samuti tuleb juttu luksustoodete olemusest ning sellest, kuhu on ettevõtlus liikumas tuleviku Eestis.

Koolituse ajakava:

10.00-13.45 Inspiratsiooniseminar „Ettevõtja, ennekõike oled sa inimene“
Alar Ojastu – Eduelamus

14.30-16.00 Väikeettevõtjate edulood
Anneliis Tapfer ja Silvia-Johanna Annus – Jokoko; Paula Pärnaste – SWÄRK; Klaas-Jan Reincke – Flowtime

Päeva peaesineja Alar Ojastu on õppinud majandust ja psühholoogiat. Seejärel süvenes ta põhjalikult motivatsiooni, juhtimise, müügi ja koolituse valdkondadesse. Tema enesearenguloos on ta võtnud koolitusi maailma tippkoolitajatega Tony Robbins ja Robbin Sharma. Tänaseks on ta pikaajalise ettevõtluskogemusega edukas ja hinnatud motivatsioonikoolitaja, kellel on tohutu huvi enesearengu vastu. Enam kui 15 000 osalenu 100% rahulolu koolitustega tõi Alarile 2011. aastal Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 aasta ametliku külalislahkuse koolitaja tiitli. Ojastu on töötanud organisatsioonidega TrasferWise ja Skype. Koolitusfirmas Vain&Partnerid töötas ta  kaks ja pool aastat ning tõusis üheks edukamaks koolituste müüjaks. Aastal 2010 lõi ta oma koolitusfirma Eduelamus.

Jokoko on kahe EKA lõpetanud tootedisaineri – Anneliis Tapferi ja Sylvia-Johanna Annuse – loodud ettevõte, mis pakub toote- ja teenusedisaini teenust. Jokoko eesmärk on luua uusi või täiustada olemasolevaid tooteid ja teenuseid, muutes need kasutajasõbralikuks, funktsionaalseks, atraktiivseks, efektiivseks ning tulusaks.

SWÄRK on Eesti meestesärkide bränd, mis ühendab omavahel kvaliteedi, mängulise disaini ning jätkusuutliku tootmise. Brändi kodu asub Eestis, kus särgid disainitakse ja õmmeldakse. Särkide õmblemisel kasutatakse kõrgkvaliteetseid Euroopas toodetud kangaid, mille hulgas on ka Eesti tootjate kangajäägid. SWÄRK’i disaineriteks ja eestvedajateks on kaks lahutamatut sõpra Paula Pärnaste ja Merily Leis, kes jõudsid brändi loomiseni second-hand särke ümber disainides.

Flowtime – lahendused parima tööelamuse võimaldamiseks. Flowtime pakub edukatele organisatsioonidele teaduspõhiseid tööriistu parima töökogemuse võimaldamiseks.

Tasuta seminar on eesti keeles, sünkroontõlkega vene keelde.

Vajalik on eelregistreerimine. Osalemiseks palutakse täita registreerimisvorm.

Head Uudised GoodNews