1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Fazer pälvis maineka Euroopa magusatööstuse auhinna
Fazer pälvis maineka Euroopa magusatööstuse auhinna

Fazer pälvis maineka Euroopa magusatööstuse auhinna

Tänavune Euroopa Candy Kettle auhind, millega tunnustatakse ettevõtete väljapaistvaid saavutusi tiheda konkurentsiga kondiitritööstuse valdkonnas, läks Fazerile. 13. septembril Helsinki messi- ja näitusekeskuse talveaias toimunud auhinnatseremoonial võttis kõrge tunnustuse firma nimel vastu Majlen Fazer.

Euroopa Candy Kettle Club koosneb kondiitritööstuse tarnijate ja erialameedia esindajatest. Klubi tõstab igal aastal esile mõne Euroopa kondiitritööstuse esindaja, kes on silma paistnud turu-uuringute ja arenduse, tootearenduse ning väljapaistva turundus- ja müügitegevuse poolest.

1973. aastal asutatud Cany Kettle auhinnal on oma eriline panus Euroopa kondiitritööstuse arengusse. Fazeri saavutusi hinnates antakse ettevõttele üle juba traditsiooniks saanud Copper Candy mini-veekeetja ja vastav sertifikaat. Fazer on ajaloos teine ettevõtte, mis on selle tunnustuse pälvinud kahel korral. Tänavu neljakümnendat korda välja antud auhinna on varasemalt pälvinud ka näiteks Nestlé, Suchard, Haribo, Cadbury ja Ferrero.

“Oma vastvalminud ja käivitatud kondiitritoodete tehasega, mis tugevdab just šokolaadi ja pagaritoodete osakondi, on Fazer tõeliselt globaalne ettevõte, mis vastab kõrgeimatele standardeile kõigis oma äritegevuse valdkondades. Seetõttu tundus meile ka igati kohane tunnustada Fazer Gruppi juba teist korda, ” ütles Euroopa Candy Kettle Club president Mark Sheffield.

Head Uudised GoodNews