1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Finantskolledži konverentsil räägitakse raha- ja maksupoliitikast
Finantskolledži konverentsil räägitakse raha- ja maksupoliitikast

Finantskolledži konverentsil räägitakse raha- ja maksupoliitikast

21. novembril toimub Sisekaitseakadeemia konverentsikeskuses finantskolledži aastakonverents, kus avaliku ja erasektori eksperdid diskuteerivad maksuõiguse ning Eesti raha- ja maksupoliitika aktuaalsetel teemadel.

Kaasa mõtlema kutsuvad finantskolledži direktor Kerly Randlase ning maksu- ja tolliameti õigusloome valdkonna jurist Tanel Ermeli esitlus riiginõuete konsolideerimisest ning professor Indrek Saare teema „Kes maksab kinni suitsetajate arve ühiskonnale?“. Põnevaid ettekandeid ja arutelusid on teisigi ning esinejate seas on nii MTA esindajaid, akadeemia vilistlasi kui SKA õppejõude. Päevateemad võtab kokku Tartu ülikooli sotsiaalõiguste professor Gaabriel Tavits. Arutelusid juhivad majandusteadlane ja eraettevõtja Paul Tammert ning SKA sisejulgeolekuinstituudi lektor Priit Heinsoo.

Finantskolledži direktor Kerly Randlase sõnul on aastaid konverentsi läbivaks jooneks olnud tihe koostöö riigi- ja erasektori vahel. „Hea meel on selle üle, et tänu meie uue õppehoone avaratele võimalustele saame sel aastal pakkuda konverentsil osalemise võimalust suuremale hulgale huvilistele,“ sõnas Randlane. „Ent veelgi olulisem on see, et oleme muutnud konverentsi formaati ja kutsume kuulajaid senisest enam aktuaalsetel teemadel arutlema ja aktiivselt kaasa rääkima.“

Finantskolledži aastakonverentside traditsioon sai alguse 2008. aastal. Finantskolledž on SKA üks neljast kolledžist, kus õpetatakse tulevasi maksu- ja tolliametnikke ning teisi rahandusspetsialiste.

Head Uudised GoodNews