1. Avaleht
  2. Toode
  3. UUED KÖÖGIRIISTAD! Fiskars esitleb uusi köögiriistu pasta valmistamiseks
UUED KÖÖGIRIISTAD! Fiskars esitleb uusi köögiriistu pasta valmistamiseks

UUED KÖÖGIRIISTAD! Fiskars esitleb uusi köögiriistu pasta valmistamiseks

PitsalõikurJätkuks möödunud kevadel tutvustatud salatikomplektile, tutvustab Fiskars sel aastal köögiriistu, mis keskenduvad maitsva Itaalia köögi toitudele, täpsemalt pastale. Fiskarsi pastakomplekti kuulub viis köögiriista, mis on kõik lihtsalt kasutatavad, puhastatavad ning hoiustatavad.

Kevad on aeg oma pere ja sõpradega koos veetmiseks ning hea toidu nautimiseks. Fiskarsi eesmärgiks on vähendada söögitegemise vaeva ning aidata valmistada kiirelt ja mugavalt pastatoite ilma liialt palju väärtuslikku aega kulutamata.

Pastalusikas

Fiskarsi tootedisaini tulemusena on kõik köögiriistad mugavad käes hoidmiseks ning aitavad saavutada köögis parimad tulemused. Söögiriistu on võimalik kombineerida teiste Fiskarsi köögitoodetega, et tagada funktsionaalne ning korras köök. Fiskarsi pastakomplektis on olemas tooted pasta koostisosade ettevalmistamiseks, pasta keetmiseks, toidu nautimiseks ning ka ülejääkide hoiustamiseks:

Karbiga riiv

  • Fiskarsi pastalusikas sobib hästi pasta ja nuudlite serveerimiseks. Selle keskel on ka portsjoni mõõtja, mille abil saab alati valmistada just nii palju pastat nagu vaja.
  • Fiskarsi karbiga riivil on olemas hoiukarp. See on puhas ja lihtne köögiriist riivimiseks ja koostisosade hoiustamiseks.
  • Fiskarsi koorija sobib hästi porgandite, ingveri ja muude pasta jaoks vajalike toiduainete koorimiseks. Koorijat on võimalik lihtsalt kasutada nii edasi kui ka tagasi liigutades. Mugav Softgrip käepide aitab seda kindlalt käes hoida ka siis kui käed on märjad.
  • Fiskarsi pitsalõikuri plasikust tera ei lase pitsal lõikuri külge kleepuda.
  • Fiskarsi veinipudeli avajal on lihtne avamisfunktsioon. Ilma tõmbamata või jõudu kasutamata eemaldub kork vaid avajat ühes suunas keerates.
Head Uudised GoodNews