1. Avaleht
  2. Toode
  3. Fiskars tõi turule uuenduse läbinud köögitarvete tooted
Fiskars tõi turule uuenduse läbinud köögitarvete tooted

Fiskars tõi turule uuenduse läbinud köögitarvete tooted

fiskars_kitchen_environmental_hardface_cookware_frying_pan_saucepan_casserole_saute_panMaailma vanima köögitoodete brändi Fiskars toodetud Hard Face potid ja pannid on kaasaaegse disainiga vastupidavad köögitarvikud igapäevaseks kasutamiseks, mis on pärjatud ka Red Dot tootedisaini auhinnaga.

Köögitarvikute ostmine võib sageli olla aeganõudev ülesanne, mille muudab veelgi keerulisemaks identsete toodete seast õige leidmine. Fiskarsi Soomes, Rootsis ja Norras korraldatud uuringust selgub, et tarbijad hindavad pottide ja pannide puhul enim vastupidavust. Tarbijate soove silmas pidades on Fiskars välja töötanud köögitarvikud, mis eristuvad nii disaini kui ka funktsionaalsuse poolest.

Kaasaaegse musta disainiga Hard Face perekonda kuuluvad tooted on vastupidavad ja mõeldud just igapäevaseks kasutamiseks.

Funktsionaalsed omadused igapäevaseks toiduvalmistamiseks

Potid on kaetud kõige vastupidavamaks materjaliks tunnistatud Hardtec Superior kattega, mis peab vastu metallist söögiriistade kasutamisele, nõudepesumasinas pesemisele ega lase ka toidul põhja kõrbeda. Potikaane silikoonist kuumuskindel äär muudab kasutamise vaiksemaks, kriimustusevabaks ja lihtsaks ning kaks erinevat kallamisava võimaldavad reguleerida voolamise täpsust ja kiirust. Lisaks ei lase silikoonist nupukesed kaanel köögikapile kleepuda.

Alumiiniumpoti ekstra paks põhi tagab ühtlase soojuse jaotumise toiduvalmistamisel. Hard Face toimib suurepäraselt kõikidel pliitidel ja tänu Energy Base tehnoloogiale on kuumenemine 50% kiirem ja 30% energiasäästlikum kui tavalise panniga. Valikus on ka kolm toodet unikaalse Optiheat™ tehnoloogiaga, mis kaitseb ülekuumenemise eest ega luba induktsioonipliidil toitu valmistades panni temperatuuril tõusta üle 230°C.

Fiskarsi kõik uued pannid ja potid valmistatakse Sorsakoski tehases Soomes. aastal asutatud Sorsakoski tehas on üks vähestest tehastest Euroopas, mis veel panne ja kastruleid toodab.

Head Uudised GoodNews