1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Fotod! Pirital avati uus kaubanduskeskus
Fotod! Pirital avati uus kaubanduskeskus

Fotod! Pirital avati uus kaubanduskeskus

Foto: Rene Velli
Foto: Rene Velli

Täna keskpäeval tegi Tallinnas Pirita südames linnarahvale uksed lahti restaureeritud ajalooline kaubanduskeskus Piirita.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder rõhutas avamisel, et uus kaubanduskeskus muudab linnaosa keskuse ilmet ja pakub elanikele võimalusi, mida kaua soovitud ja oodatud. „Majavahetus, mille käigus kolis linnaosavalitsus ja valmis ilus kaubanduskeskus, on tänaseks eduka lõpu saanud ning sellest on võitnud nii linnaosavalitsus, meie linnaosa elanikud kui ka ettevõtjad,“ ütles Mölder. Ta lisas, et hoone uus välimus ja funktsioon sobivad Piritale väga hästi ning kindlasti võtavad linnaosa elanikud uued võimalused rõõmuga vastu.

Algselt 1980. aasta olümpiamängude pressikeskuseks valminud hoone on tänaseks täielikult renoveeritud ja hakkab kandma piirkonna ajaloolist nimekuju Piirita. “Keskuse eesmärgiks on eelkõige ümbruskonnas elavate inimeste jaoks saada kohaks, kust kiirelt ja mugavalt saaks peamised igapäevaselt vajalikud tooted ja teenused,” selgitas hoone avamist koordineeriv Anneli Hirv ja lisas, et uues keskuses koondub ka Pirita suurim valik erinevaid toidukohti.

Suure osa keskusest võtavad enda alla mõnusa atmosfääriga uus Rimi supermarket ja Pirita esimene MyFitness spordiklubi. Kauplustest on keskuses esindatud lillepood, sisustuskauplus, apteek, veini- ja gurmeepood ning seni vaid Nõmme turul tegutsenud populaarne Peetri Lõheäri. Teenustest leiab hoonest keemilise puhastuse, hambaarstid, kehastuudio, juuksuri, mobiiliparanduse ja loomakliiniku.

Keskusesse tuleb ka põnev laste mängumaa, kus saab korraldada sünnipäevi ja mängida ning kus üle 3-aastased lapsed saab jätta ka lühiajaliselt mängumaa töötajate hoole alla, seniks kui suured omaette spordiklubis, einestamas või kasvõi hambaarsti juures käivad.

Ühe katuse alla koondub kokku seitse erinevat toidukohta, mis pakuvad eri maailma köökide toitu nii kiireks eineks, koju kaasa võtmiseks kui kohapeal nautimiseks – alates pagarikojast, mis pakub varajastest tundidest hommikusööki, kuni uue peene Itaalia restoranini.

VAATA GALERIID!
Fotod: Rene Velli

Head Uudised GoodNews