1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FOTOD! Saaremaa kino on avatud
FOTOD! Saaremaa kino on avatud

FOTOD! Saaremaa kino on avatud

Fotod: Ardo Kaljuvee

Saaremaal avas uksed kauaoodatud Apollo Kino, mille avamist saabus tervitama rohkelt kohalikke filmisõpru ning kus suur osa avanädalavahetuse seansse linastusid täismajale.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul oli tõopoolest näha, et saarlased olid oma kino pikisilmi oodanud. “Moodsa kinokeskusega tuldi tutvust tegema juba laupäevasele pidulikule avamisele ning kogu nädalavahetuse seanssidest oli lausa kolmandik täielikult välja müüdud,” rõõmustas Stüff.

Kuressaare Auriga kaubanduskeskuses avatud Apollo Kino avamisse investeeriti ligi miljon eurot. Saarema esimeses kinokeskuses näidatakse värskeimat filmivalikut Barco kaasaegsete digiprojektoritega, mis annavad saarlastele võimaluse vaadata suure, viiekümne ruutmeetrise ekraani pealt ka 3D filme.

Kinokeskuse kahes saalis on kokku ligi 200 mugavat ja rohke jalaruumiga kinotooli, sealhulgas uudsed paaristoolid ning luksuslikud staaritoolid, kuhu on sisse ehitatud reguleeritavad selja- ja jalatoed ning puutetundlikud ekraanid, mille abil saab tellida toitu ja jooki otse kinosaali. Saaremaa Apollo Kinos saab kinopiletite, suupistete ja jookide eest tasuda iseteeninduskassades järjekorras seismata.

VAATA GALERIID!
Fotod: Ardo Kaljuvee

Head Uudised GoodNews