1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Fotod! Solari keskuses avati külastajatele neli uut disainikauplust
Fotod! Solari keskuses avati külastajatele neli uut disainikauplust

Fotod! Solari keskuses avati külastajatele neli uut disainikauplust

Foto: Marek Metslaid
Foto: Marek Metslaid

Sellest nädalast on klientidele taasavatud Solaris keskuse Rävala puiestee poolne osa esimesel korrusel, kus sai valmis esimene etapp hoone ümberehitustöödest. Keskus läbib järk-järgult uuenduskuuri ja saab lähima aasta jooksul täiesti uue sisekujunduse ning mitmeid uusi poode ja söögikohti. Hoone uue sisekujunduse on loonud nimekas arhitekt Jan Skolimowski.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul leiab keskusest juba täna Eesti suurima valiku kvaliteetset disaini – alates riietest ja aksessuaaridest lõpetades mööbliga. “Lisaks uuele sisekujundusele ja rentnikele tahame keskusesse tuua ka väärt kultuurisündmusi ja meelelahutust,” märkis Kullo. Näiteks võõrustas Solaris keskus viimast Tallinn Music Week’i ja PÖFFi ning ka sel aastal on kavas mitmeid uusi kultuurialaseid koostööprojekte.

Foto: Marek Metslaid
Foto: Marek Metslaid

Uued kohad Solarises:

  • Eesti Disaini Maja – 2010. aastal Eesti Disainerite Liidu poolt asutatud ettevõtluskeskkond, mis esindab üle saja Eesti loomeinimese autoridisaini, sisustusaksessuaaridest moeni. Eesti Disaini Maja on platvormiks kõigile oma disaineritele edendades nii nende toodete reklaami kui ka müüki Eestis ja välismaal.
  • Les Petites Baltic Design – 2009. aastal asutatud suurim Baltimaade disainerite esinduskauplus Eestis.
  • Picard – 1928. aastal asutatud Saksa pereettevõte, kus valmistatakse käsitsi kvaliteetsest nahast naiste- ja meestekotte ning aksessuaare.
  • Year by Raivo Holm – 1995. aastal loodud eestimaine kaubamärk, kus toodetakse ja müüakse kvaliteetseid ning ajatuid ülerõivaid.
  • Reval Café Deli – armastatud kohvikuketi uusim liige, kus on koos nii kohvik kui ka pood. Pakutakse võimalust eine kiirelt ja mugavalt kaasa osta ning pannakse rõhku tervislikkusele. Pakutakse salateid, smuutisid, võileibu, kohvijooke jpm.

Vaata fotosid uuenenud keskusest!
Fotod: Marek Metslaid

Head Uudised GoodNews