1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FOTOD! Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran
FOTOD! Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran

FOTOD! Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran

Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran4Oktoobris avatakse Tiskre Ärimajas 80-kohaline liharestoran Meat Resto & Butchery, kust saab osta koju koos lihameistri soovitusega linna parima lihatüki.

Tiskre Ärimaja OÜ juhatuse liikme Kristjan-Thor Vähi sõnul on uus restoran esimene Eestis, mis ühendab nii toidukoha kui karni. “Restoranist saab parima kvaliteediga liha koos asjatundliku lihameistri soovitustega nii valmistamise kui kõige juurdekuuluvaga kastmest veinini,” rääkis Vähi.

“Meat Resto & Butchery täidab nišši, mida suured kaubanduskeskused selgelt ei suuda pakkuda – parim tooraine ning personaalne lähenemine igale kliendile.”

Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran2

300-ruutmeetrises ning 80 kohalises väliterrassiga restoranis hakatakse päevasel ajal pakkuma ärilõunaid. Õhtul muutub toidukoht hubaseks a la carte steigirestoraniks.

Tiskresse tuleb ainulaadne liharestoran1

Restoran avatakse Tiskre asumi ringtee äärde kerkiva uue ärimaja esimesel korrusel. Hoone arhitektuuri on kavandanud Eesti tipparhitektid Martin Aunin ja Pia Tasa. Restorani sisekujunduse tegi Kristiina Kuus.

Head Uudised GoodNews