1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Fotod! Võileivapood Subway avas ametlikult Lõuna-Eesti esimese poe
Fotod! Võileivapood Subway avas ametlikult Lõuna-Eesti esimese poe

Fotod! Võileivapood Subway avas ametlikult Lõuna-Eesti esimese poe

img_9880Maailmakuulus võileivapoodide kett Subway avas kolmapäeval Tartu Kaubamaja keskuse 1. korrusel Lõuna-Eesti esimese Subway poe.

Subway jõudmist tudengipealinna tähistati suurejooneliselt, sest lisaks sellele, et see on Lõuna-Eesti esimene maailmakuulus võileivapood, on tegemist ühtlasi Eesti ühe suurima Subway-ga. Tartu Subway frantsiisivõtja Jazzway OÜ esindaja Elis Kaurson tõi välja, et Subway oli Tartusse pikalt oodatud, kuna lisaks tervislikumale kiirtoidule pakub vastavatud võileivapood tööd ka tudengitele ja õpilastele, võimaldades neile paindlikku tööaega.

img_9912

Subway eelis teiste kiirtoitu pakkuvate toitlustuskohtade ees on tervislikumad valikud. “Iga ostja saab enda maitse-eelistustest lähtuvalt tellida sobiliku Subi ehk võileiva, mis valmib keskmiselt 3-minutiga otse tellija silme all. Subway pagaritoodete valikus on viis erinevat saia, mida küpsetatakse vähemalt kaks korda päevas koha peal. Võileiva vahele saab valida rohkelt värskeid köögivilju, kala või liha, ja teisi lisandeid,” selgitas Kaurson võileibade valmimisprotsessi. “Kes aga saiatooteid väldib, saab tellida värske ja mahlase salativaliku,” tõi Subway frantsiisivõtja esindaja esile.

img_9999

“Lisaks värskelt jahvatatud hommikukohvile pakume ka kohapeal küpsetatud küpsiseid, mis on maailmas muutumas juba sama populaarseks kui Subway võileivadki,” sõnas Kaurson.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews