1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Galerii! Täna avati Jyski esimene kauplus Läänemaal
Galerii! Täna avati Jyski esimene kauplus Läänemaal

Galerii! Täna avati Jyski esimene kauplus Läänemaal

Fotod: Andres Raudjalg
Fotod: Andres Raudjalg

Täna avas Haapsalus Rannarootsi keskuses läänlastele oma uksed rahvusvaheline kodukaupade kett Jysk. Tegemist on Taani päritolu jaeketi üheksanda poega Eestis ning juba kolmekümnendaga Baltikumis.

Jysk investeeris 1100 ruutmeetrisel alal laiuva kaupluse ehitusse üle 350 000 euro. Äsja avatud kauplus annab tööd 10 inimesele.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul näeb jaekett Läänemaas olulist potentsiaali ning Eestis kavatseb ettevõte laieneda veelgi. “Meie veebipoe müügistatistika näitab, et läänlaste huvi Jyski vastu on suur ning Haapsalu poe avamises näeme head võimalust tulla oma klientidele lähemale. Poe avamine Haapsalus on oluline osa meie poodide uuenduskuurist ja laienemisstrateegiast – juba käesoleva aasta jooksul plaanime avada veel ühe kaupluse Eestis,” rääkis Zundure.

Jysk2

Skandinaavia disainist ja elustiilist inspireeritud Jyski Haapsalu pood pakub külastajatele erinevaid kodutarbeid alates magamistoa sisustusest, voodipesust ja aksessuaaridest kuni laia valiku suvemööblini välja.

Rannarootsi keskuse esindaja Lissi Lodesoni sõnul on Haapsalus Jyski kaua oodatud. “Meil on ääretult hea meel, et Jysk avab oma esimese Läänemaa kaupluse just Rannarootsi keskuses. Poe kaubavalik katab seni puuduolevad kaubasegmendid ja lisab külastajatele täiendavat valikuvõimalust. Ootusärevus on olnud suur nii keskuse üürnike kui klientide poolelt ning elevust avamise ümber palju,” rääkis Lodeson ning lisas, et aasta alguses Rannarootsi keskuses aset leidnud ehitustööde ja ümberkorralduste tulemusena on keskus täielikult valmis.

Jysk3

Uue poe avamise puhul pakub Jysk külastajatele kuni pühapäevani soodsamaid hindu, mitmeid üllatusi ning mõnusat muusikat tuntud DJ’delt. Rannarootsi keskuse valmimise tähistamiseks toimub 6. mail aga suurejooneline perepäev, kus muuhulgas astuvad üles Ivo Linna, Antti Kammiste ja Vladislav Koržets.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews