1. Avaleht
  2. Majandus
  3. GOODNEWS KIIDAB! Park Inn by Radisson soovib parandada raskes olukorras olevate laste olukorda
GOODNEWS KIIDAB! Park Inn by Radisson soovib parandada raskes olukorras olevate laste olukorda

GOODNEWS KIIDAB! Park Inn by Radisson soovib parandada raskes olukorras olevate laste olukorda

Adding Color to Lives on Park Inn by Radissoni sotsiaalse suunitlusega kunstiprojekt eesmärgiga tuua kokku raskustesse sattunud noored, et nad saaksid ennast väljendada kunsti kaudu.

Antud projekti raames Eestisse saabunud Joel Bergner on maailmas tunnustatud tänavakunstnik ja noorsootöötaja. Joeli, Tallinna Laste Turvakeskuse noorte ja Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinna töötajate koostöös luuakse 10.-15. septembrini Telliskivi Loomelinnakus seinamaaling, mis avatakse pidulikult 15. septembril kell 13:00.

Park Inn by Radisson hotellid üle kogu maailma said ürituse ”Adding Color to Lives” läbiviimiseks saata sooviavalduse ja ideed, millest parimad valis välja Joel Bergner isiklikult. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on üks neljast projekti võitnud hotellist. Antud kampaaniga kinnitab Park Inn by Radisson oma soovi toetada lapsepõlve, kohalikke kogukondi ja parandada ebasoodsas olukorras olevate laste olukorda kogu maailmas.

tallinna-telliskivi

Projekti on kaasatud ka Tallinna Laste Turvakeskus, kus osutatakse abi sõltuvusprobleemide ja käitumisraskustega noortele. Seinamaalingu tegemine Joel Bergneri osavõtul saab olema Tallinna Laste Turvakeskusega koostöö avalöögiks.

”Ma olen väga uhke, et töötan firma heaks, mis toetab ja teeb meile lihtsaks hädasolevate laste abistamise. Soovime kogu meeskonnaga, et see projekt õnnestuks ning saame alustada turvakeskusega pikemaajalist koostööd, ” kinnitab David Mohren, Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinna peadirektor.

”Mul on väga hea meel jätkata koostööd Park Inn by Radisson projektiga ”Adding Color to Lives”. Antud projekt on mulle väga südamelähedane, sest see ei ole ainult kunsti projekt vaid koostööd teevad väga erineva taustaga inimesed. Minu sooviks on panna inimesed tundma, et nad saavad tekitada sotsiaalseid muutusi ja aidata kaasa kogukonna arengule.” lisas Joel Berger.

Head Uudised GoodNews