1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Hansgrohe kutsub energiasäästunädalal kontrollima veekulu
Hansgrohe kutsub energiasäästunädalal kontrollima veekulu

Hansgrohe kutsub energiasäästunädalal kontrollima veekulu

Foto: Hansgrohe
Foto: Hansgrohe

Alanud energiasäästunädalal kutsub tunnustatud sanitaartehnikatootja Hansgrohe kõiki üles kontrollima oma veekulu. Hoides kokku vett kulutame vähem ka vee soojendamisele kuluvat energiat.

Nii koduses majapidamises kui ettevõtetes on vett võimalik säästa lihtsate vahenditega: kasutada aeraatoreid, samuti segisteid ja dušše, mis on varustatud vastava tehnoloogiaga. Spetsiaalselt välja töötatud EcoSmart tehnoloogia aitab oluliselt vähendada vee kulusid dušši all käies. Võrreldes tavaliste duššidega võimaldab intelligentne vooluhulga piiramise tehnoloogia veetarbimist vähendada kuni 60% võrra. Iga soovija saab oma isikliku vee ja energia säästu välja arvestada säästukalkulaatori abil Hansgrohe kodulehel  www.hansgrohe.ee

„Hansgrohe tooted on kõik varustatud EcoSmart tehnoloogiaga, mis piirab vee tarbimist sõltumata vee survest. Lisaks veesäästule rikastavad need vett õhuga. Vett kulub vähem, samas on vesi pehmem ja nauditavam,“ rääkis Hansgrohe Ärijuht Eestis Andrus Asavi. “Oluline kokkuhoid tuleb ka vee soojendamisele kuluva energia pealt.”

Kõik Hansgrohe ja AXOR valamusegistid tarbivad vett 5 l/min, EcoSmart dušid tarbivad vett 9 l/min, kõige säästlikum Crometa 85 Green dušš tarbib vett 6 l/min.

VAATA VIDEOT! Hansgrohe EcoSmart tehnoloogia dušidele!

VAATA VIDEOT! Hansgrohe EcoSmart tehnoloogia segistitele!

Head Uudised GoodNews