1. Avaleht
  2. Toode
  3. Harley-Davidson esitleb esimest elektrimootorratast
Harley-Davidson esitleb esimest elektrimootorratast

Harley-Davidson esitleb esimest elektrimootorratast

Harley-Davidson esitleb esimest elektrimootorratastHarley-Davidson kutsub motohuvilisi proovima uut elektrimootorratast. Euroopasse jõuab uudismudelit tutvustav ja selle kohta tagasisidet koguv projekt “LiveWire Experience” aastal 2015.

Kooskõlas Harley-Davidsoni kliendikeskse tootearenduse põhimõtetega saavad valitud kliendid Ameerikas alates järgmisest nädalast uut mootorratast proovida ja anda selle kohta tagasisidet, aidates seeläbi kujundada Harley-Davidsoni ajaloo esimese elektrimootorratta tulevikku. Kuna mudelit ei hakata kohe müüma, on projekti “LiveWire” eesmärgiks saada eelkõige aimu sellest, millised on mootorratturite ootused Harley-Davidsoni elektrimootorrattale. “Ameerika on olnud alati tubli asju ümber tegema,” selgitas Harley-Davidson Motor Company president ja ärijuht Matt Levatich. “Sarnaselt Ameerikale on ka Harley-Davidson aegade jooksul mitu uuenduskuuri läbi teinud ning alati oleme sellesse protsessi kaasanud ka kliendid. Projekt “LiveWire” on järjekordne põnev kliendikeskne ettevõtmine meie ajaloos.”

Sellest kannustatuna kutsub projekti raames korraldatav turnee “LiveWire Experience” kliente proovisõidule ning andma tagasisidet ja saama lisateavet mootorratta sünniloo kohta. Neile, kes veel mootorrattaga ei sõida, võimaldab mootorratta proovistend Jumpstart “LiveWire” aimu saada. 2014. aasta USA turneel, mis algab tsiklisõiduga kuulsal maanteel Route 66, külastatakse kuni aasta lõpuni üle 30 Harley-Davidsoni edasimüüja. 2015. aastal jätkub turnee “LiveWire Experience” USA-s ja laieneb Kanadasse ning Euroopasse.

Uudne võimalus suurendada isiklikku vabadust

Põnevas uues elektritsiklis on ühendatud ettevõtte disainikogemused ja uusima tehnoloogia saavutused, mis annavad klassikalisele Harley-Davidsoni välimusele uue ilme, hääle ja tunde.

“Projekt “LiveWire” on pigem esimene elektrikitarr, mitte elektriauto,” ütles Harley-Davidson Motor Company asepresident ja turundusdirektor Mark-Hans Richer. “See kehastab isikupära ja kultusdisaini ning on vaid juhtumisi elektriline. Projekt “LiveWire” on nii meie ettevõttele kui ka kaubamärgile väga julge samm.”

Ehedat sõidunaudingut pakkuv mootorratas võimaldab kiirendamisel kummi vilistada ja sellel ilmeksimatult äratuntav, uue kõlaga hääl. “Sõidumõnu lahutamatu osa on hääl,” räägib Richer. “Projekti “LiveWire” kordumatu kõlaga hääl on mõeldud eristama seda sisepõlemismootoritega tsiklitest ja muudest turul olevatest elektrimootorratastest.”

Kaugemad plaanid ja projekti “LiveWire” jõudmine jaemüüki sõltuvad mootorratturitelt saadud tagasisidest turnee “LiveWire Experience” jooksul. “Me pakume tõelist sõidunaudingut, tegemata mööndusi üheski asjas. Juhindume sellest, mis on klientide sõnul neile kõige olulisem,” lisas Richer. “Kuna elektrisõidukite tehnoloogia areneb kiiresti, ootame põnevusega teavet mootorratturitelt kogu projekti turnee “LiveWire Experience” jooksul. Kuna tehnoloogia järjest areneb, tahame mõista edu valemit sellel turul.”

Säilitades ja uuendades sõiduvabadust põlvkondade vältel Kuna kaunis looduses ringisõitmine on mootorrattasõidu üks mõnusamaid osi, on Harley-Davidsoni strateegilise tähelepanu keskmes säästvus. “Mootorrattasõidu jaoks keskkonna säilitamine on kõigile oluline,” ütles Levatich. “Projekt “LiveWire” on vaid üks osa meie püüdest hoida alal ja taasluua sõiduvabadust ka tulevastele põlvkondadele. Firmana, mis on olnud edukas 111 aastat, mõtleme põlvkondi kestvast suurepärasest keskkonnast mootorrattasõiduks ka järgmise 111 aasta jooksul.”

Fännid leiavad lisateavet projekti “LiveWire” kohta ja projekti turnee “LiveWire Experience” konkreetsed kuupäevad ning kohad veebisaidilt projectlivewire.com. Lisaks kutsub Harley-Davidson kõiki, kes on huvitatud tulevikuvõimalustest, jälgima ettevõtte tegemisi ja suhtlema firmaga erinevates suhtluskanalites, sh Facebookis, Twitteris ja Instagramis.

Harley-Davidson Motor Company toodab raskekaalu custom-, cruiser- ja touring-mootorrattaid ning pakub kõigi Harley-Davidsoni mootorrataste varuosi ja -lisavarustust; sõiduvarustust, -rõivaid ja segakaupu. Lisateabe saamiseks külastage Harley-Davidsoni veebisaiti www.h-d.com.

Projekti videotutvustus:

https://www.youtube.com/watch?v=yAOmiAyTokk

Head Uudised GoodNews