1. Avaleht
  2. Majandus
  3. HEA TEADA I Reisi saab nüüdsest kindlustada ka COVID-19 vastu
HEA TEADA I Reisi saab nüüdsest kindlustada ka COVID-19 vastu

HEA TEADA I Reisi saab nüüdsest kindlustada ka COVID-19 vastu

Salva Kindlustus pakub uudse kindlustuskattena reisimisel COVID-19 tervisekindlustuse kaitset, mis aitab toime tulla viirusesse nakatumise korral tekkinud ravikuludega välisreisil.

Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt selgitas, et kuigi eriolukorra meetmeid leevendatakse erinevates riikides erinevalt, saab siiski nüüdseks juba tõdeda, et inimesed pöörduvad tagasi tavapärase elu- ja töörütmi juurde ning pea kolm kuud kestnud keeruline aeg on mööda saamas. „Järjest enam avatakse lennuliine ja piire. Samas pole veel teada, milliseks kujuneb viiruse teine laine ja kuidas see mõjutab reisimist aasta teises pooles.“

Seepärast lisaski nüüd Salva oma reisikindlustusele COVID-19 tervisekindlustuse kaitse, mille alusel kaetakse viirusesse nakatumise tõttu tekkinud ravikulud välisriigis (kulud diagnostikale, ravimitele, haiglaravile) ning karantiini sattumise korral lisakulutused majutusele. Vajadusel hüvitatakse ka uute tagasisõidupiletite maksumus kuni 1500 euro väärtuses.

Juhul, kui kindlustatul diagnoositakse COVID-19 Eestis veel enne, kui ta jõuab reisile minna ja selle tõttu on reis vastunäidustatud, siis hüvitab Salva reisitõrke alusel kasutamata reisipaketi või lennupiletite maksumuse. COVID-19 tervisekindlustuse kaitse laieneb ka juba kehtivatele Salva reisikindlustuse poliisidele.

„See lisakate meie reisikindlustuses tagab, et viiruse teise laine korral oleksid meie kliendid kaitstud. Arvestades, et meil saab ainsana Eestis tegutsevatest kindlustusseltsidest tervisekindlustuses valida 1 000 000 euro suuruse kindlustuskatte, siis ei tohiks hätta jääda kusagil maailmas. Seda isegi ülikallite ravikuludega riikides nagu näiteks USA või Kanada,“ märkis Kivirüüt.

Reise planeerides tuleks kindlasti jälgida terviseameti ja välisministeeriumi juhiseid ning vajadusel konsulteerida ka oma kindlustusandjaga.

Head Uudised GoodNews