1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Hesburger avab täna oma 37nda restorani Eestis
Hesburger avab täna oma 37nda restorani Eestis

Hesburger avab täna oma 37nda restorani Eestis

Sõpruse_HB6Täna kell 15 avab uksed Hesburgeri uus restoran Tallinnas, Sõpruse puiestee ja Linnu tee ristmiku lähedal (Sõpruse pst 157a). Sellega saab Baltikumi suurim restoranidekett endale 37nda restorani. Sel aastal avati lisaks Tallinnale ka uus restoran Võrus.  Kokku on ettevõte investeerinud uute restoranide arendamisse Eestis käesoleval aastal 1 5500 000 EUR ja loonud 33 uut töökohta.

Uus restoran Sõpruse puiesteel hakkab tööd pakkuma 13’le inimesele, seal on drive-in võimalus ja eraldi mänguala lastele. Restoran on sisustatud nägusa disainmööbliga, mis vastab Hesburgeri uuele kujunduskontseptsioonile, korraga mahub einestama 40 klienti.

Sõpruse_HB8

Restoran asub intensiivse sõidu ja käigutee ääres, seal lähedal asuvad Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, üle tee Tallinna Tööstushariduskeskus, ümbruses asuvad mitmed  ärimajad ja RIMI.

Hesburgeri menüüs on lai valik burgereid, võileibu, salateid, nuggeteid kui ka tortillasid, magustoiduks saab valida jäätiseid, doonutseid, muffineid, puuvilja- ja jäätisekokteile ning smuutisid.

Sõpruse_HB7

Äsja Socio Uuringukeskuse poolt läbi viidud kiirtoiduturu uuringu kohaselt eelistab suurem osa vastanuist (21%) kiirtoidukohana just Hesburgerit.

Head Uudised GoodNews