1. Avaleht
  2. Teenus
  3. HOBIVAHENDITE RENT! Eestlased lõid hobivahendite rendikeskkonna Hobify.ee
HOBIVAHENDITE RENT! Eestlased lõid hobivahendite rendikeskkonna Hobify.ee

HOBIVAHENDITE RENT! Eestlased lõid hobivahendite rendikeskkonna Hobify.ee

fotograafiaSelle aasta juulis avatud Hobify.ee on inimeselt inimesele platvorm, mille kaudu saavad kasutajad pakkuda ja leida laias valikus võimalusi oma vaba aja sisustamiseks. Tänaseks hõlmab keskkond üle 40 erineva hobivahendi ja tegevuse.

Hobify.ee idee sai alguse jagamismajanduse populaarsuse kasvust ja paljude teiste “kogukondlike turgude” konseptsioonil põhinevate ettevõtete eeskujul. Hobify OÜ tegevjuhi Joonas Kõrmi sõnul annab platvorm ühest küljest inimestele võimaluse panna oma vara ja oskused raha teenima ning teisalt leida huvitavaid ideid vaba aja sisustamiseks.

“Eestis on tuhandeid võimalusi oma vaba aja sisustamiseks ja nende leidmine internetist või mujalt on üpris keeruline. Meie eesmärgiks on muuta see protsess inimese jaoks võimalikult lihtsaks, tuues selliseid oskuseid või vara omavad inimesed kokku nendega, kes neid vajavad,” sõnas Kõrm.

Renditavatest hobivahenditest on tänaseks saadaval näiteks veesõidukite ja mototehnika varustus, matkamiseks, reisimiseks või sportimiseks mõeldud vahendid, erinevad mängud, kunsti ja käsitöö tarbed jpm. Lisaks on inimestel võimalik saada osa erinevatest seiklustest, koolitustest või õpitubadest.

“Oleme loonud Hobify keskkonna võimalikult lihtsaks ja turvaliseks. Et tagada teenuse usaldusväärsus ja kättesaadavus, teostame igale liitujale põhjaliku taustakontrolli. Samuti kanname hoolt tehingute sõlmimiseks vajamineva paberimajanduse ja dokumentatsiooni eest. Kasutajatel tuleb vaid valida milliseid vahendeid või teenuseid keskkonda lisada,” ütles Kõrm.

Hobify.eeHobify.ee keskkonnas saab registreeruda kas omanikuna või rentijana. Omanikuna tuleb keskkonda esmalt üles laadida hobivahend ning oodata broneeringut. Seejärel lepitakse rentijaga kokku, millal toimub vahendi üleandmine ja tagastamine. Rentijal tuleb valida soovitud hobivahend, teha broneering ja oodata kinnitust. Kui kõik sobib, lepitakse omanikuga kokku vahendi kättesaamine ja tagastamine. Arveldamine toimub läbi Swedbank, SEB, LHV või Nordea internetipanga. Hobify.ee keskkonnaga liitumine on kõigile tasuta.

Head Uudised GoodNews