1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Homeyard avas Tallinnas uue kaupluse
Homeyard avas Tallinnas uue kaupluse

Homeyard avas Tallinnas uue kaupluse

HomeYardSääsetõrjeseadmeid, grille, robotniidukeid ja muud aia- ning kodutehnikat müüv Homeyard asub alates kevadest Tallinnas Tondi ning Tammsaare tee ristmikul aadressil Tondi 92. Senise Oja tänava asukohaga võrreldes on ligipääsetavus parem ja müügipind suurem.

Homeyardi juhatuse liige Alari Ilves: „Vana asukoht ei olnud kogu Tallinna ja lähiümbruse klientide teenindamiseks soodne. Uus asukoht, endine söögikoht, on mugav ligi pääseda, lisaks on kodusisustuse ning kvaliteetsete viimistlusmaterjalide tarnijad samas kõrval Pärnu maanteel. Uus hoone on meie tegevuseks sobiva suurusega ja kliendil on lihtne ligi pääseda ning parkida otse maja ees.”

Kõige uuem toode Homeyardis on basseinirobot, mis puhastab vee all basseini põhja ja seinu ööpäevaringselt ning saab hakkama kuni 10×25 m suuruse basseiniga.

Grillimine kogub mai alguses hoogu ning kuna grillisõprade seas on väga soositud ehe eestimaine maitse, soovitab Ilves proovida söeküttel “rohelist muna”, Big Green Eggi. See toob hea tooraine puhtad maitsed kõige paremini esile ja Big Green Eggi on oma varustusse võtnud ka paljud Eesti tipprestoranid. “Inimeste grillimishuvid on tavalise aiagrilli “ufo” pinnalt jõudsalt edasi arenenud ning Big Green Eggide müük kahekordistub iga aastaga,” ütleb Alari Ilves.

Eesti aiaomanike seas on robotniidukid kasvav trend ja see aasta tahetakse neid kolmandiku jagu rohkem müüa. “Keskmise suurusega aia niitmisest vabanevad tänu robotniidukile suve jooksul ligi sada töötundi, mida on hea teisteks tegevusteks kasutada. Eelarvamus, et robotniidukid sobivad vaid siledate, väikeste ja lihtsate aedade jaoks on jäämas minevikku ning lahendused keerulise plaaniga aedade jaoks on olemas. Naabrite rõõmuks on robotniidukid täiesti vaiksed ja märkamatud,” räägib Alari Ilves.

“Alustasime mõned aastad tagasi sääsetõrjevahendite laiema pakkumisega  ning nii sääsepeletajad kui ka kallimad sääsepüüdjad on meie sortimendis aasta aastalt oma kohta kinnitanud. “Igal aastal jaanipäeva eel oleme neid müünud hulgaliselt, käesoleva aasta sääskede seisu ei julge veel Eesti kohta prognoosida, paikkonnad on väga erinevad,” räägib Ilves.

Homeyard OÜ on 2008. aastal asutatud ettevõte, mis aitab muuta õues vaba aja veetmise nauditavaks. Homeyardi tootevalikusse kuuluvad robotniidukid, grillid, väliköögid, sääsepüüdjad, sääsepeletajad, terrassisoojendajad, robottolmuimejad ja basseinirobotid.

Head Uudised GoodNews