1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Homme toimub Tallinnas Hiina majandusfoorum
Homme toimub Tallinnas Hiina majandusfoorum

Homme toimub Tallinnas Hiina majandusfoorum

Foto: Eesti Kaubandus – ja Tööstuskoda

Homme toimub Riigikogu saalis Hiina majandusteemaline foorum „Aasia foorum II“, kus osaleb üle 100 majanduseksperdi ja ettevõtja. Keskseks teemaks foorumil on Hiina ja Põhjamaade vaheline ettevõtlusalane koostöö.

Foorumi peamised teemad on seotud Hiina ettevõtluskeskkonna arengute ja perspektiividega ning Põhjamaade koostöövõimalustega selle taustal. Räägitakse mitmetest edukatest näidetest, kuidas ettevõtlusega Hiinas tegeleda ja mis on Hiina investeeringute võimalused Põhjamaades.

Foorum koosneb kolmest paneelist: esimeses paneelis arutletakse üle-euroopalist ja Põhjamaade vahelist koostööd ärisuhetes Hiinaga. Teises paneelis jagavad oma praktilisi kogemusi ettevõtjad, kes juba Hiinas edukalt tegutsevad. Nende seas Eestist palkmaju eksportiv ettevõtja Indrek Kuldkepp, aga oma kogemusi jagab ka hiinlane Dan Liu, kes esindab Rootsi Volvo autotööstust. Kolmandas osas, mida juhib Eesti majandusteadlane Urmas Varblane, räägitakse sellest, kuidas Hiina investeeringuid Läänemere regiooni tuua, kas siinne keskkond võiks olla atraktiivne Aasia ettevõtjatele ja investeeringutele.

Head Uudised GoodNews