1. Avaleht
  2. Toode
  3. HP tegi 27-tollise puutetundlikku ekraani
HP tegi 27-tollise puutetundlikku ekraani

HP tegi 27-tollise puutetundlikku ekraani

HP teatas uute 23- ja 27-tolliste puutetundlike Envy Recline kõik-ühes arvutite tootmisest, mis jooksevad neljanda generatsiooni Intel Core protsessoriga, sisaldavad BeatsAudio kõlareid ja mille unikaalne disain ulatub üle lauaääre.

Kümnepunktipuute ja suure ekraanidiagonaaliga Recline’i reguleeritav konstruktsioon asetab seadme lauapinnast madalamale, mis teeb arvuti kasutamise mugavamaks.

Nii HP ENVY Recline23 kui ka HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One arvutid on varustatud 4. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite ja NVIDIA graafikaga. Lisaks on HP ENVY Recline27 varustatud lähiväljaside (NFC) tehnoloogiaga, mis võimaldab kasutajatel jagada fotosid, kontakte ja internetiaadresse üheainsa puudutusega.

Lisaks andis HP teada uute monitoride, printerite ning Split X2 hübriidarvuti tootmisest.

Split X2 ekraan käib klaviatuuri küljest lahti ja toimib eraldiseisva tahvelarvutina. Split X2 jookseb 3. põlvkonna Intel Core protsessori ning Windows 8 operatsioonisüsteemiga. Seadmel on kahemegapiksline HP TrueVision Full HD veebikaamera ja HP ImagePad, mis tagab ülitäpse mitmesõrme- ja viipenavigeerimise.

HP Pavilion 23-tollisel HD-puutemonitoril on lai vaatenurk ning reguleeritav alus, mis pakub kasutajale võimalust ekraani 70-kraadise nurga alla kallutada.

HP Pavilion 23 puutemonitori on võimalik kasutada koos uue HP ENVY Phoenix 810 lauaarvutiga. HP ENVY Phoenix 810 lauaarvutis on ühendatud kiire Intel® Core™ i7 Extreme protsessor, NVIDIA® eraldiseisev graafika või ülivõimas AMD graafika ja Beats Audio.

Lisaks on HP teada andnud elegantse ja üliõhukese, kahe HDMI pordiga HP ENVY 23 IPS Monitori turuletoomisest. Monitori saab ühendada paljude erinevate seadmetega nagu mobiiltelefonid ja tahvelarvutid.

Head Uudised GoodNews