1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC lipulaev One pälvis maineka EISA auhinna
HTC lipulaev One pälvis maineka EISA auhinna

HTC lipulaev One pälvis maineka EISA auhinna

HTC One
Foto: HTC

Euroopa Pildi- ja Helitehnika Assotsiatsioon (EISA) nimetas HTC One’i parimaks nutitelefoniks ja pärjas tiitliga „Best European Advanced Smartphone 2013-2014“.

EISA kohtunikud tõstsid HTC One’i esile kui nutitelefoni, mida konkurendid tulevikus ületada soovivad. Lisaks tõid kohtunikud esile Sense’i erakordset kasutuskogemust ning Blink Feed’i, mis täidab koduekraani personaliseeritud uudisvooga erinevatest sotsiaalmeedia- ja uudiskanalitest.

Samuti avaldas EISA kohtunikele muljet HTC One nutitelefoni kaamera kvaliteet, mida nad kommenteerisid järgnevalt: „4-megapiksline tagumisel küljel paiknev kaamera, mis on varustatud UltraPixel pildisensoriga tagab suurepärase valgustundlikkuse. Optiline pildistabilisaator, Macro ja HDR toetus ning eellaetud pildirakendused nagu näiteks Zoe, mis salvestab kuni 20 kaadrit ning 3-sekundilise video ühe võttega, aitavad moodustada elava galerii sinu lemmikmomentidest. Nutitelefoni eesmised kõlarid pakuvad tänu Beats Audio’le kõrgekvaliteedilist heli ja unikaalse kogemuse. See HTC nutitelefon on tõeliselt ainulaadne.“

„Meil on suur rõõm, et pool aastat peale esmaesitlust tunnustatakse HTC One’i jätkuvalt kui parimat nutitelefon turul,“ ütles HTC tegevjuht Peter Chou. „Me oleme pühendud eesmärgile jätkuvalt juhtida mobiilsete seadmete tööstust kõikides valdkondades edasi. See auhind on tunnustus meie disainerite ning inseneride raskele tööle, kes näevad lakkamatult vaeva, et arendada läbimurdelisi innovatsioone, mis viivad tööstuse järgmisse mobiilse kommunikatsiooni ja meelelahutuse ajastusse,“ lisas Chou.

HTC One’i on alates selle esmaesitlusest pärjatud mitmete auhindadega, teiste hulgas näiteks parima nutiseadme auhinnaga maailma suurimalt mobiilseadmete kongressil MWC, kuldmedaliga disaini ja innovatsiooni eest Taipei Computex´il ning auhindadega mitmete väljaannete poolt üle kogu maailma. Eelmisel aastal sai EISA tunnustuse samuti HTC One „perekonda“ kuuluv HTC One S, mis pälvis sedapuhku EISA kohtunikelt parima sotsiaalmeedia nutitelefoni tiitli.

EISA

EISA on unikaalne assotsiatsioon, kuhu kuulub 50 ajakirja 20-st Euroopa riigist. EISA, mis on rahvusvaheliselt tuntud Euroopa EISA auhindade poolest, sai alguse 1982. aastal kui viie Euroopa fotoajakirja peatoimetajad tulid kokku, et valida esmakordselt aasta parim kaamera. Iga aasta kohtuvad kõikide EISA liikmesajakirjade peatoimetajad juunis, et valida, missugused tooted, mida on nende väljaannetes aasta jooksul analüüsitud, vääriksid EISA auhinda. Kuus kategooriat, milles auhindu jagatakse on: heli, video, kodukino, fotograafia , auto elektroonika ja mobiilsed seadmed. www.eisa.eu

Head Uudised GoodNews