1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC One võitis kuldse iF tootedisaini auhinna
HTC One võitis kuldse iF tootedisaini auhinna

HTC One võitis kuldse iF tootedisaini auhinna

Foto: HTC
Foto: HTC

28. veebruaril pälvis HTC lipulaev HTC One prestiižse iF disainiauhinna – kuld tootedisaini kategoorias (iF Gold Product Design Award 2014). Kõikidele iF auhinna võitjatele, nende hulgas ka HTC One nutitelefonile, antakse kuulus ning rahvusvaheliselt tunnustanud iF kvaliteedimärgis, mis annab märku tippklassi disainist. Žürii valis sel aastal 4 615 töö hulgast välja 75 toodet, mis esindavad nende hinnangul kõige paremini silmapaistvat disaini.

“HTC One nutitelefoni luues soovisime, et see oleks viimistletud ja suurepärane igal viisil – nii seest kui ka väljast. Tänu sihikindlusele ja püsivusele on HTC disainimeeskond suutnud selle mudeliga luua midagi erakordset ning ühendada tipptehnoloogia ja kõrgekvaliteedilise disaini, mis on seadnud meid disainis juhtivale positsioonile ning seda isegi nutitelefonide tööstuse piiridest väljaspool. Kuuldes nii paljudelt inimestelt, kuidas nad armastavad HTC One nutitelefoni, on see tõestuseks suurepärastele disaineritele ja inseneridele, kes nägid palju vaeva ja pöörasid suurt tähelepanu ka pisematele detailidele ning tõid oma loominguga HTC-le hulganisti uusi fänne ja globaalse heakskiidu,” sõnas HTC tegevjuht Peter Chou.

iF disainiauhindade näitus on nüüd vaatamiseks üleval ka veebis, et tutvustada võidutöid, mille hulka kuulub ka HTC One. HTC One nutitelefoni hinnati erinevate kriteeriumite järgi, mille hulka kuulub ka disaini kvaliteet, meisterlikkus, materjalide valik, innovatsiooniaste, keskkonnasõbralikkus, funktsionaalsus, ergonoomika, ohutus, tootemargi väärtus, branding ning universaalne disain.

Head Uudised GoodNews