1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC One´i kõrvale tuleb väiksem HTC One mini
HTC One´i kõrvale tuleb väiksem HTC One mini

HTC One´i kõrvale tuleb väiksem HTC One mini

HTC värskeim, 4,3-tollise ekraaniga nutitelefon sisaldab BlinkFeedi, HTC UltraPixel Camerat ja HTC BoomSoundi.

HTC esitleb täna uut nutitelefoni HTC One mini, mis on HTC One’i “väikevend”. Uus nutiseade sisaldab HTC BlinkFeedi, HTC UltraPixel Camerat ja HTC BoomSoundi.

Tänu 181 riigis ja 583 mobiilivõrgus saadaoleva HTC One´i enneolematule edule on firma brändituntus tõusnud noorte tarbijate seas 87 protsendile. Järgmise poolaasta jooksul endale HTC-d soovivate tarbijate arv on kahekordistunud, seda ka seetõttu, et 94 protsenti HTC One’i omanikest soovitavad oma valikut ka teistele.

HTC One mini on tarbijatele, kes soovivad nutitelefonide maailmas parimat tehnoloogiat ja seda taskusse sobivas suuruses. HTC One minil on 4,3-tolline ekraan ja 1,4 GHz kahetuumaline protsessor. Uus tootepere liige kasutab Androidi uusimat versiooni koos HTC Sense’iga, mis viib oma välimuse ja jõudlusega HTC suurepärase mobiilikogemuse ka trenditeadlike inimesteni.

„HTC One mini sisaldab endas kõike head, mida on vaja väikesemõõtmelisel nutitelefonil. Oleme uhkusega nutitelefonide turuliidrid ning uue liikme lisandumisega ka parim nutitelefonide perekond maailmas,“ sõnas HTC korporatsiooni tegevjuht Peter Chou.

HTC One mini ilmekas ja terav 4,3-tolline ning 720-piksline HD ekraan harmoneerub suurepäraselt alumiiniumist valmistatud halli (Glacial Silver) või musta (Stealth Black) korpusega. Õhuke profiil ja kitsenevad ääred näevad nii hästi välja kui ka tekitavad mõnusa tunde.

Nutitelefoni heli on tänu ette paigutatud Beats Audio kõlaritele ja BoomSoundile teinud läbi revolutsiooni. Parema sound’i tagamiseks on kõlarid varustatud võimendiga, et vähendada moonutusi.

Pideva ja soovitud infovoo olemasoluks kuvab BlinkFeed rakendus kasutaja valitud uuendused koduekraanile (home screen). Enam ei pea liikuma ühest rakendusest teise, et lugeda uudiseid, vaadata uusi pilte ja olla kursis sotsiaalvõrgustikes toimuvaga. Kõik asjakohane ja kasutajale oluline teave on ühes kohas koos.

Selleks, et ükski oluline moment ei jääks jäädvustamata salvestab HTC Zoe pilti kolm sekundit, mis annab võimaluse valida ideaalne kaader. Parema kvaliteediga pildi jäädvustamiseks suudab UltraPixel kaamera koguda kolm korda enam valgust kui tavalised nutitelefonid. 1,6-megapiksline eesmine kaamera annab võimaluse jäädvustada ka endast suurepäraseid pilte, mida ei sooviks keegi ainult omale hoida. Video Highlights äratab pildid ellu ja moodustab galeriis olevatest fotodest 30-sekundilise videoklipi, millele on võimalik juurde lisada ka taustamuusika.

HTC One mini on osadel turgudel saadaval alates augustist ning septembrist alates üle maailma.

Head Uudised GoodNews