1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC toob turule soodsaima 4G nutitelefoni
HTC toob turule soodsaima 4G nutitelefoni

HTC toob turule soodsaima 4G nutitelefoni

HTC Desire 510
HTC Desire 510

Täna esitles HTC Taipeis oma uut nutitelefoni Desire 510, mis on hetkel kõige soodsam 4G tehnoloogiat toetav telefon. Telefonil on neljatuumaline protsessor ja 4,7-tolline ekraan.

HTC Corporationsi tegevjuht Peter Chou sõnul räägib kogu tehnoloogiatööstus tihti 4G võrgu võimalustest, kuid tegelikult kasutatakse seda vähestes seadmetes ära. „Kõige uuemad ja moodsamad nutitelefonid ei tohiks olla ainult nende pärusmaa, kes on valmis telefoni ostmiseks suuri kulutusi tegema. Tarbijate jaoks on nutitelefonid üha enam meelelahutuskeskuse eest ning ülikiiret andmesidet võimaldava 4G võrgu tugi aitab neile ootustele vastu tulla.“

4,7-tollise ekraaniga HTC Desire 510 pakub 4G ühenduvust tänu 4. kategooria LTE toele, mille tippkiirused ulatuvad 150Mbit/s juurde. Nutitelefoni protsessoriks on neljatuumaline 1.2 GHz Snapdragon 410. Telefonil on 8GB sisemälu ja laiendatav microSD mälukaardi pesa. Seadme operatsioonisüsteemiks on Android 4.4 koos HTC Sense’i ja sellega kaasneva
HTC BlinkFeediga.

Uus nutitelefon jõuab Eestis müüki septembri lõpus. HTC Desire 510 hinnaks saab ligikaudu 190 eurot, ostjad saavad valida valge või halli telefoni vahel.

HTC on alates ettevõtte asutamisest 1997. aastal loonud mitmeid auhinnatud nutitelefone ja olnud mobiilitööstuse innovaatoriks. Ettevõte seab oma eesmärgiks luua inimesekeskseid ja innovaatilisi kogemusi tarbijatele üle maailma. HTC tooteportfelli kuuluvad nutitelefonid ja tahvelarvutid, mis on varustatud HTC Sense® kasutajaliidesega. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com.

Head Uudised GoodNews