1. Avaleht
  2. Toode
  3. Huawei tutvustas tehnoloogiakonverentsil CES 2016 uut Mate 8 nutitelefoni
Huawei tutvustas tehnoloogiakonverentsil CES 2016 uut Mate 8 nutitelefoni

Huawei tutvustas tehnoloogiakonverentsil CES 2016 uut Mate 8 nutitelefoni

Mate 8Huawei lansseeris Las Vegases toimuval CES 2016 konverentsil Mate 8 nutitelefoni – oluliselt suurenenud jõudluse ja võimsusega seadme, millel on ka pikem aku eluiga. Mate 8 jätkab Huawei varasemaid saavutusi, pakkudes kvaliteetseid seadmeid, mis vastavad tarbijate vajadustele kõikjal maailmas.

Stiilse disainiga seadmes on kõige võimsam kiibistik ja suure mahutavusega aku, tehes sellest ideaalse nutitelefoni tänapäeva pidevalt liikumises oleva professionaali jaoks. Mate 8 on disainitud pidades silmas jõudlust ning selle riist- ja tarkvara on peenhäälestatud elegantse ja efektiivse kogemus pakkumiseks.

“Mate 8 on seade, millega oleme vastanud tänase äriilma vajadustele. Selle kiire, laitmatult disainitud nutitelefoni abil saavad kasutajad töötada varasemast efektiivsemalt ning seetõttu jääb rohkem aega perekonna, sõprade ja isiklike asjadega tegelemiseks,“ ütles Huawei nutiseadmete tooteüksuse president Kevin Ho. “Mate 8 on täiuslik kvaliteettoode, mille puhul on saavutatud ideaalne tasakaal kõrge jõudluse ja aku pika eluea vahel, võimaldades inimestel olla ühenduses ja oma elus igakülgselt tootlikumad.”

Disainitud jõudluse ja efektiivsuse jaoks

Sisaldades murrangulist riistvara, on Mate 8 esimene nutitelefon, mis jookseb Kirin 950 kiibistikul. Võrreldes varasema Kirin 925 kiibistikuga tähendab see 100protsendilist jõudluse kasvu, GPU jõudluse kasvu 125% ja energiaefektiivsuse kasvu 70% võrra. Tavakasutuses peab telefoni aku vastu üle kahe päeva ning tänu kiirele laadimistehnoloogiale on võimalik päevaks vajalik energia saavutada vaid pooletunnise laadimisega.

Android 6.0 operatsioonisüsteemil baseeruv Huawei Mate 8 kasutajaliides EMUI 4.0 pakub sadu täiendusi, sealhulgas sisse-ehitatud automaatne defragmenteerimine, mis optimeerib süsteemi suutlikkust.

phone-00000

Tark ja turvaline

Huawei Mate 8 on varustatud uue generatsiooni sõrmejälje tuvastusega ja täiustatud turvatehnoloogiaga. Sõrmejälje sensori uuenduslik disain suurendab telefoni avamise kiirust 100%.

Telefoni sisseehitatud microSD kaardi lukk takistab mälukaardi sisule ilma salasõnata ligipääsu – kui telefon on kadunud või varastatud, ei ole võimalik määlukaardilt andmeid kätte saada.

Mate 8 - back

Rabav fotograafia

Huawei investeeris kolme aasta jooksul 98 miljonit dollarit arendamaks esimest patenditud pildisensori protsessorit, mis muudab fokusseerimise kiiremaks ning pakub selgemat pilti. Mate 8-le on kohaldatud uuenduslik Sony 16MP IMX298 sensor, mis tagab kaunimate piltide tegemise.

Tõhus konverentskõnede jaoks

Huawei Mate 8 toob “Super Hands-Free 3.0” tehnoloogia, mis võimaldab käed-vaba kasutamist erinevates keskkondades. Autos, konverentsiruumis või rahvarohkel peol võivad kasutajad nautida selget vestlust kuni kolme meetri kauguselt. Mate 8 pakub ka mitmesuunalist salvestamist – kolm mikrofoni tuvastavad heliallika automaatselt ja salvestavad hääle kõikidest suundadest. Taasesitamisel on võimalik valida, millist heliallikat soovitakse kuulata. Lisaks sellele pakub Mate 8 kaamerafunktsioon dokumentide korrektiivi, mis joondab viltu või nurga alt pildistatud kujutised automaatselt sirgeks.

huawei-mate-8-1

Globaalselt ühendatud

Mate 8 toetab globaalset ühendatust ja rohkem võrke kui mistahes muu kahe-SIM kaardiga telefon, sealhulgas 4 2G võrku, 9 3G võrku ja 18 4G võrku 217 riigis ja regioonis 1334 operaatori seadistusega. See teeb sellest ideaalse seadme maailma ärireisijatele.

Kaunilt meisterdatud

Mate 8 toob peene, elegantse disaini, mis tõstab esile kauni 6-tollise kõrgresolutsiooniga ekraani. Teemantlõikega klaas ja eriline lennunduses kasutatav alumiinium on märkamatult ühendatud, andes seadmele saleda, kuid samas praktilise väljanägemise.

Huawei Mate 8 saab algselt saadaval olema rohkem kui 30 riigis. 3GB + 32GB versiooni soovituslik jaehind saab olema 599 EUR ja 4GB + 64GB versiooni hind 699 EUR.  Seade on saadaval neljas elegantses värvitoonis: champagne gold, moonlight silver, space grey ja mocha brown.

Head Uudised GoodNews