1. Avaleht
  2. Toode
  3. ILUNAUTLEJATELE! Hubane Thaya Shop&Salon pakub ilunautlejatele hoolitsusi Tallinna südalinnas
ILUNAUTLEJATELE! Hubane Thaya Shop&Salon pakub ilunautlejatele hoolitsusi Tallinna südalinnas

ILUNAUTLEJATELE! Hubane Thaya Shop&Salon pakub ilunautlejatele hoolitsusi Tallinna südalinnas

Thaya4Thaya Shop&Salon on vähe levinud, kuid eriti mugav kooslus, mida ilusektoris klientidele pakutakse.

Hubane Thaya salong asub kesklinna südames ning on jaotatud kaheks osaks — kui tavaliselt on salongides ainult väike valik professionaalseid tooteid kaasamüügiks, siis Thaya pakub kaasamüügiks väga palju erinevaid brände ja tooteid, mida inimesel koduseks hoolitsuseks vaja.

Thaya kauplus-salong on üles ehitatud kliendisõbralikult, sisse astudes ootab sind avar kauplus laia valiku toodetega ning tagumises küljes paikneb privaatne ilusalong, kus kliente teenindavad oma ala parimad spetsialistid.

Kosmeetikakauplus pakub suures valikus professionaalseid ilutooteid. Need jagunevad mitmetesse gruppidesse — näiteks leiate te kindlasti juuksehoolduseks vajaminevad ilutooted, dekoratiivkosmeetikat, näo-, keha-, käte- ja jalahooldustooteid ning palju muud vajalikku.

Thaya6

Peale hooldustoodete on teil võimalik Thaya Shop&Salonist leida endale ka ilusad ehted. Salongi poolel tegutsevad juuksurid, kosmeetikud ja küünetehnikud, kes kõik on oma ala spetsialistid.

Thaya5

Lisaks heale teenindusele pakub Thaya Shop&Salon klientidele laia tootevalikut, võttes arvesse isikupära, vajadusi ning loomulikult kliendi enda soove. Spetsialistide käe all saavad salongis ilusaks nii naised, mehed kui lapsed!

Thaya Shop&Salon pakub juukse-, näo-, käte- ja jalgade hooldust, erinevaid kehahooldusi, samuti suure plussina on võimalik Thaya Shop&Salonis proovida uudset Yumi Lashes ripsmete ja kulmude hooldust.

Kosmeetikakaupluse ja ilusalongi koolitatud personal läheneb igale kliendile individuaalselt, pakkudes parimaid lahendusi iga kliendi juuste või naha vajadusi arvesse võttes.

Thaya7

Rohkem informatsiooni Thaya Shop&Saloni kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews