1. Avaleht
  2. Toode
  3. Husqvarna andis välja uuendusliku metsameeste kiivri
Husqvarna andis välja uuendusliku metsameeste kiivri

Husqvarna andis välja uuendusliku metsameeste kiivri

Foto: husqvarna.com
Foto: husqvarna.com

Husqvarna uus, spetsiaalselt professionaalsetele metsameestele valmistatud kiiver Technical on seni pakututest oluliselt kergem ja mugavam ning see annab ise märku, kui on aeg kiivrit vahetada. Erkoranž kiiver koos lisatud helkuritega on metsas hästi nähtav.

„Vältimaks tööõnnetusi kehtivad metsatöödel turvavarustusele ranged nõuded – üheks selliseks on kiivri kasutamine. Vananenud kiivriga metsa minnes on tunne, et ohutusele ja turvavarustusele on mõeldud, kuid tegelikkuses selline kiiver ei kaitse enam,“ rõhutas Husqvarna Eesti tegevjuht Jaanus Vahesalu. Uuel kiivril on UV- indikaator, mis näitab, kui selle kasutusaeg on läbi.

Husqvarna uus kiiver on disainitud silmas pidades just metsatöö professionaale. Lisaks sellele, et kiiver on vastupidav, ergonoomiline ja tänu uuele tugevdussüsteemile oluliselt kergem, saab seda vastavalt oma vajadustele lihtsasti kasvõi ühe käega reguleerida.

Kiivrile on lisatud uut tüüpi näokaitse, mis on  tänu ümaramale vormile mugavam, kaitseb paremini ja on avarama vaateväljaga. Näokaitset saab vajadusel niipalju üles tõsta, et kogu vaateväli jääb vabaks.

Uus kiiver on varustatud innovaatilise ventilatsioonisüsteemiga – ventilatsiooniavad on kaetud imepeene terasvõrguga, mis ei lase vihmal ja mustusel sisse tungida. „Selline lahendus lubas kasutada suuremaid õhutusavasid ilma et turvalisus kannataks,“ selgitas Vahesalu.

Kiivrile on kerge lisada näiteks heli summutavaid FM-raadioga kõrvaklappe ja pealampi.

Husqvarna Group  on maailma suurim kettsaagide, trimmerite, muruniidukite ja murutraktorite tootja,  Euroopa juhtiv eratarbijale mõeldud kastmissüsteemide tootja  ja üks maailma juhtivatest teemantlõikevahendite tootjatest. Husqvarna kodukasutajatele ja professionaalidele mõeldud tooteid müüakse rohkem kui 100 riigis ja seal töötab 15400 inimest. 2013. aastal ulatus grupi käive 30,3 miljardi SEKini. Eesti tarbijatele on hästi tuttavad Husqvarna Group’i kaubamärgid Husqvarna, Jonsered, Gardena, Klippo ning McCulloch.

Head Uudised GoodNews