1. Avaleht
  2. Majandus
  3. HUVITAV! 10 fakti Samsungi uute lipulaevade kohta
HUVITAV! 10 fakti Samsungi uute lipulaevade kohta

HUVITAV! 10 fakti Samsungi uute lipulaevade kohta

Galaxy S6_Combination_Blue TopazSamsungi uued lipulaevad – Galaxy S6 ja S6 edge – jõuavad Eestis müügile järgmisel nädalal. Juba praegu on uued telefonid pälvinud hulgaliselt kiidusõnu oma kauni disaini, kvaliteetse kaamera, uuenenud sõrmejäljelugeja, muljetavaldava võimsuse ja tarkvara kohta. Uued telefonid üllatavad ka kõige kriitilisemat tehnoloogiahuvilist. Siin on kümme fakti, mis muudavad Galaxy S6 mudelid eriti ihaldusväärseks:

  1. Galaxy S6 edge on maailmas esimene mõlemalt poolt kumera ekraaniga telefon
    S6 kuldne
    Lisaks reale teistele funktsioonidele võimaldab kaardus ekraan eristada olulisi telefonikõnesid vähem olulistest ka siis, kui telefon on ekraaniga vastu lauda. Galaxy S6 edge võimaldab siduda kontakte viie erineva taustavärviga, mille järgi on näha, kes helistab. Nädal pärast Galaxy S6 edge esitlust valiti see Mobile World Congressil parimaks uueks tooteks.
  2. Galaxy S6/S6 edge on disainitud „puhtalt lehelt“
    Mudelitel on vähe sarnasusi eelmise põlvkonna toodetele. Kadunud on nahaimitatsioon ja plast ning rõhku on pandud klaasile ja metallile. See on unikaalne, kaunis ja kvaliteetne, mille sarnast ei ole ühelgi teisel tootjal.
  3. Kaamera käivitub 0,7 sekundiga
    Uute mudelite kaamerad saab kohe käima lükata nii avaekraanilt (telefoni lukust lahti tegemata) kui ka teisi tegevusi katkestades – selleks tuleb vajutada kaks korda „kodunupule“.
  4. 10 minutit laadimist annab telefonile juurde neli kasutustundi
    Nii Galaxy S6 kui ka S6 edge’i laadimismaht on väga hea – piisab vaid 10 minutist laadimisest, et aku peaks vastu neli tundi.Galaxy S6 Edge_Combination2_Black Sapphire
  5. Sisse ehitatud juhtmevaba laadimine
  6. Galaxy S6/ S6 edge’i saab laadida ükskõik millisest juhtmevabast laadijast, mis toetavad WPC ja PMA standardeid. Juhtmevaba laadijaga saab telefoni täis laetud vähem kui 3 tunniga.

  7. Varustatud pulsianduriga
    Lisaks telefoni käeshoidja pulsi mõõtmisele on pulsianduril ka teine funktsioon: seda puudutades saab loobuda sissetulevast kõnest ja saata eelseadistatud sõnum.
  8. Võimalus kasutada kahte rakendust korraga
    Kuigi ka teised platvormid võimaldavad multitasking’ut ehk samal ajal mitme rakenduse töötamist, siis korraga saab siiski kasutada vaid ühte rakendust. Galaxy S6/ S6 edge aga võimaldavad kasutada kahte rakendust korraga.
  9. Valmistatud Gorrila Glass 4 klaasist
    Kriimustuskindel Gorilla Glass 4 on kõige vastupidavam klaas, mis praegu saadaval.
  10. Galaxy S6 edge_Green Emmerald_Art PhotoKiire ja tõhus kaamera
    Telefonidel on 16-megapiksline põhikaamera ning 5-megapiksline esikaamera. Kiire ja pidev autofookus võimaldab teravalt pildistada ka liikuvaid objekte. Kaamerad on varustatud F1.9 avaga, mis tagab paremad pildid ka halbades valgusoludes. Lisaks on kaamera varustatud ka optilise pildistabilisaatoriga.
  11. Varustatud KNOX turvaplatvormiga
    Samsungi turvaplatvorm KNOX tagab suurema turvalisuse nii seadmele endale kui ka sisule ja failidele. KNOX on saanud mitmete valitsuste akrediteeringuid kogu maailmast, sealhulgas Ameerika Ühendriikide kaitseministeeriumilt. KNOX on nii tarkvara- kui ka riistvarapõhine platvorm.

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art Photo2Samsung Electronics Co., Ltd. on suunanäitaja tehnoloogia vallas, aidates uuenduslike ideede ja tehnoloogiate kaudu kujundada tulevikku. Samsung on eesrinnas telerite, nutitelefonide, kantavate seadmete, tahvelarvutite, kaamerate, digiseadmete, printerite, meditsiiniseadmete, võrgusüsteemide ja pooljuhtide valdkondades. Uuendused tervishoius ja nutikodu on vaid mõned näited lahendustest, mille kaudu Samsung on saavutanud juhtpositsiooni Internet of Things ehk asjade interneti (nutistu) valdkonnas. Ettevõttes töötab 307 000 inimest kokku 84 riigis. Rohkem informatsiooni ametlikul veebilehel ja blogis.

1999. aastal asutatud tütarettevõte Samsung Electronics Baltics tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus, esindades turul juhtivat tehnoloogiabrändi. Ettevõttel on kolmes Balti riigis 150 töötajat. Lisateavet saab SIIT

Head Uudised GoodNews