1. Avaleht
  2. Toode
  3. Ideaalne tekk igaks aastaajaks
Ideaalne tekk igaks aastaajaks

Ideaalne tekk igaks aastaajaks

Ideaalne tekk igaks aastaajaksAastaaja vahetus toob meie elustiili palju muudatusi. Osa nendest muutustest on meeldivad, osa aga mitte nii väga – ning teki vahetamine iga kord, kui ilm muutub, pole kindlasti parim viis oma aja veetmiseks. Ehk on aeg avastada tekk, mis igal aastaajal sinuga jääb.

Lihtne ja praktiline lahendus kõigi jaoks

Magamise ajal on tähtis mugavus. Kui sul on liiga palav või liiga külm, ei ole sinu uni hea, nii et peaksid saavutama täpselt paraja temperatuuri. Arvestades seda, kuidas temperatuur viimasel ajal kõikunud on, pole see alati lihtne, kuid tekk, mis pakub erinevaid võimalusi, tagab sulle vajalikud valikud.

Ideaalne lahendus iga temperatuuriga

Külm, külm öö? Ei mingit probleemi, igal Dormeo 4 Seasons tekil on kaks osa – lihtsalt seo need kokku ning naudi ideaalset soojust ja mugavust. Palav suveöö? Kasuta õhemat tekki, et palavus sinu und ei segaks. Midagi vahepealset? Vali paksem tekk ja suigu mugavasse unne.

Säästa kodus ruumi

Tekid on enamasti suured, kohmakad asjad, mis sinu kodus palju ruumi võtavad. Sinu kapid ja garderoobid on ilmselt juba täis, nii et kui tuleb aeg tekkide ärapanemiseks, näivad kapid lausa lõhki pakatavat. Talvetekid, suvetekid, vahepealsed tekid – ja kui sul on suur pere, läheks sul nende kõigi jaoks justkui eraldi maja tarvis. Dormeo 4 Seasons tekid muudavad selle palju lihtsamaks – sul on vaja vaid ühte 2-osalist tekki, mida saad kasutada igal hooajal!

Vähem raha tekkidele, rohkem raha muude lõbusate asjade jaoks

Hea kvaliteediga tekkidel on enamasti ka üpris kõrge hind, nii et kvaliteetsete talvetekkide, suvetekkide ja vahepealsete tekkide ostmine igale pereliikmele võib osutuda väga kalliks. Dormeo 4 Seasons tekk on suurepärane valik ka rahalises mõttes: sa vajad vaid ühte tekki iga pereliikme jaoks ning selle kvaliteet garanteerib teki pika eluea.
 
Ei mingeid tolmulesti, ei mingeid allergiaid, vaid mugav uni

Dormeo 4 Seasons tekid on lisaks ülimale praktilisusele ka suurepäraseks valikuks kõigile, kes kannatavad mõne allergia käes. Kas ärkad tihti üles köhimise, aevastamise või norskamise peale? Kõiki neid sümptomeid võivad põhjustada erinevad allergiad, tolmulestad, tolm või muud kutsumata külalised, kes sinu teki sisse oma kodu on rajanud.
Dormeo 4 Seasons tekid on hüpoallergilised ega ole tolmulestadele väga heaks koduks, seega garanteerivad need tervisliku ja rahuliku magamiskeskkonna. Ei mingit aevastamist, köhimist, ega öiseid ärkamisi – sinu une kvaliteet paraneb oluliselt.

Kogu maailma mugavus ühes tekis

Teki ostmisel kaalud oma ostu rahalisest, tervislikkuse ja praktilisest küljest – mis on muidugi väga mõistlik, kui aga tekk ei ole samas piisavalt mugav, ei ole sa oma ostuga eriti rahul.

Kohev, mõnus tekk, mis pakub sulle just parasjagu soojust – kas kujutad juba ette, kuidas end pikkadel külmadel talveöödel sellesse mässid või kuidas naudid selle värskendavat embust palavatel suveöödel? Dormeo 4 Seasons annab sulle tõepoolest kogu maailma mugavuse – vaid ühe tekiga!

Allikas: Dormeo

Head Uudised GoodNews