1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ILUS TEGU! Üheksa-aastane Arina sõidab Käsna-Kalle loosivõitjana Saksamaale
ILUS TEGU! Üheksa-aastane Arina sõidab Käsna-Kalle loosivõitjana Saksamaale

ILUS TEGU! Üheksa-aastane Arina sõidab Käsna-Kalle loosivõitjana Saksamaale

Võitja Arina Hatšaturjan, Foto: Maxima Eesti
Võitja Arina Hatšaturjan
Foto: Maxima Eesti

Maxima kauplustes kahe kuu vältel toimunud Käsna-Kalle vurrikampaania võit läks Tallinnasse.

Loosivõitjana auhinnareisile Saksamaale filmimaailma teemaparki sõidab usinalt Käsna-Kalle ja tema kaaslaste kujutistega vurre kogunud 9-aastase Arina Hatšaturjani pere.

“Arina kogus neid vurre ikka meeletult – kõikjal me kodus võis mingil hetkel leida nii vurride kogumisalbumeid kui ka mängude areeni,” lausus õnneliku võitja ema Renata Hatšaturjan. “Võiduks vajaliku õnnevurri saime alles üsna viimasel hetkel enne kampaania lõppemist.”

Võitja Arina Hatšaturjan Foto: Maxima Eesti
Võitja Arina Hatšaturjan
Foto: Maxima Eesti

Õnnelikule Arinale anti võitjatšekk üle läinud nädalal Tallinnas.

Kokku jagati kampaania käigus ligi 4,6 miljonit Käsna-Kalle ja tema multifilmikaaslaste Patricku, Gary, Härra Krabi, Planktoni ja Kalmaari vurri. Filmimaailma teemaparki pääsemiseks vajalikke õnnevurre oli kokku 50, loosis osales neist 22.

Fortuuna tahtel võitjaks osutunud Läänemere Gümnaasiumi kolmandas klassis õppiv Arina sõidab koos samas koolis 8. klassis õppiva venna Rene ning vanemate Renata ja Arturiga Saksamaa lääneosas Gelsenkirchenis asuvasse Movie Park Germany tuleva aasta mais.

Maxima Eesti kuulub jaekaubanduskontserni Maxima Grupé, mis ühendab 528 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Eestis tegutseb 75 Maxima kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid ja üks Maxima XXX hüpermarket. Eesti kauplused annavad tööd ligi 4000 inimesele ja teenindavad keskmiselt 150 000 inimest päevas.

Head Uudised GoodNews