1. Avaleht
  2. Toode
  3. Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele
Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele

Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele

Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele4Segisti- ja dušitootja Hansgrohe SE disaintoodete kaubamärk Axor võitis teist korda ühe mööbli- ja sisekujundusvaldkonna ihaldatuima auhinna – 2014. aasta interjööri innovatsiooniauhinna „Parimatest parim“.

Ihaldusväärse auhinna võtsid Kölnis imm cologne messi ametlikul avatseremoonial vastu kaubamärgi Axor juht Philippe Grohe ja Anna Lindgren Front Designist.

Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele3

„Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ tõestab Axori innovatsioonia-last jõudu ja kaubamärgi mainet kliendile pakutavate tugevate eeliste vallas. Au-hinna saamine on imeliseks tasuks kolme aasta pikkusele intensiivsele koostööle Rootsi disainitrioga Front ja Jaapani disainistuudioga Nendo,“ kommenteeris õnnelik Philippe Grohe.

Nendo disainitud Axori dušilamp veenis kohtunikke oma näiliselt kaalutu disaini ja valguse ja vee kombinatsiooniga, mis lisab dušile sensuaalse dimensiooni.

Interjööri innovatsiooniauhind „Parimatest parim“ Axori uutele dušitoodetele1

Fronti disainitud Axori dušitoru iseloomustab tehnoloogia loomupärane esteetika: algselt pelgalt funktsionaalseteks komponentideks olnud torud, kraanid ja lehtrid muudeti atraktiivseteks disainiobjektideks.

Interjööri innovatsiooniauhind loodi 2002. aastal imm cologne ja Saksamaa disaininõukogu poolt.

See on endiselt üks mööbli- ja sisekujundusvaldkonna olulise-maid disainiauhindu, mida jagatakse mitmesugustes tootekategooriates kõige innovaatilisemate disainilahenduste tunnustamiseks.

Head Uudised GoodNews