1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ISIC MasterCard Tudengikaart on uutele tellijatele väljastustasuta
ISIC MasterCard Tudengikaart on uutele tellijatele väljastustasuta

ISIC MasterCard Tudengikaart on uutele tellijatele väljastustasuta

isic_cardSeptembrikuu lõpuni saavad tudengid Swedbanki internetipangast ISIC Mastercard Tudengikaardi tellida väljastustasuta.

Swedbanki jaepanganduse divisjoni direktor Ulla Ilisson ütles, et aastaga on ISIC-kaart pangaklientide poolt väga hästi vastu võetud. „Vajadus sellise kaardi järele oli juba ammu olemas ja viimane aasta, mil Swedbank on kaarti väljastanud, on seda ka tõestanud.“

ISIC MasterCard Tudengikaardiga saab tõendada oma üliõpilasstaatust kõikjal maailmas, maksta e-poodides, kasutada ISIC-kaardi soodustusi nii Eestis kui ka välismaal. Lisaks saab ISIC-kaardiga sõita Tallinna ja Harjumaa ühissõidukites, sest kaart kehtib Ühiskaardina ning tänu puutevabale kiibile saab seda kasutada ülikoolis ukse- ja raamatukogukaardina.

„Arvestades ISIC-kaardi laia kasutusala, on see kaart tudengite jaoks pea asendamatu. Eriti mugav on see, et kõik funktsioonid on olemas ühes kaardis,“ märkis Ilisson ja lisas, et noorte seas on väga populaarne kaupade tellimine internetist, mis on kindlasti üks oluline faktor ISIC-kaardi taotlemisel. „E-poodides maksmine on veel üks oluline lisa sellel kaardil, mida tavalistel deebetkaartidel pole. Samuti osaleb kaart Swedbanki boonussüsteemis ehk preemiaprogrammis, kus iga kaardimaksega kogutakse punkte, mille saab endale sobiva kingituse vastu vahetada,“ selgitas Ilisson.

Ilma väljastustasuta on kaart nendele tudengitele, kellel pole viimased 3 kuud Swedbanki ISIC MasterCard Tudengikaarti olnud, kaardi kuutasu on 0,32 eurot. Pakkumine kehtib kuni 30.09.2014. Kaarti saab mugavalt tellida internetipangast ning kätte saab selle kliendi enda poolt valitud Swedbanki pangakontorist üle Eesti.

Augusti algusest saab Swedbanki internetipangas ja pangakontorites üle Eesti esitada ka õppelaenu taotlusi. Õppelaen on üks võimalus õpingute ajal rahaliselt iseseisvalt toime tulla ilma põhikohaga tööl käimata ning keskenduda teadmiste omandamisele. Ilisson rõhutas, et õppelaenu puhul on tegu riiklikult tagatud finantskohustusega, mis tuleb hiljem tagasi maksta ja mille võtmine peab olema hoolikalt läbi mõeldud.

Täpsema info Swedbanki ISIC MasterCard Tudengikaardi kohta leiab Swedbanki veebilehelt.

Head Uudised GoodNews