1. Avaleht
  2. Toode
  3. JÄTSIABI! Jätsiabi avas hooaja ilmateenistuse töötajate tervitamisega
JÄTSIABI! Jätsiabi avas hooaja ilmateenistuse töötajate tervitamisega

JÄTSIABI! Jätsiabi avas hooaja ilmateenistuse töötajate tervitamisega

balbiino-8648Täna avas AS Balbiino erikujundusega Jätsiabi jäätiseauto oma hooaja, tervitades päikselise suve lootuses Keskkonnaagentuuri ja selle koosseisu kuuluvat ilmateenistust. Jätsiabi sõidab kuni septembrini Tallinnas ja Tartus ning alustab homsest ka Pärnus.

„Käisime Balbiino Jätsiabiga ilmateenistuse töötajaid nende tänuväärse töö eest tervitamas, sest jäätisemeistrid arvestavad oma igapäevatöös suuresti justnimelt ilmaprognoosidega. Mine tea, ehk toob meie hooaja avasõit just ilmateenistuse juurde Eestisse päikselisema suve. Kolme suvekuuga ostetakse Eestis sama palju jäätist kui kogu ülejäänud aasta jooksul kokku, seega ootavad meie jäätisemeistrid, nagu enamik Eestist pikisilmi tõeliselt suvist ja kosutavat suve,“ ütles Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

balbiino-8653

Ilmateenituse andmeil oli tänavune mai Balbiino ajaloo kõige soojem – Eesti keskmine maikuu õhutemperatuur oli 13,1 °C, mis on alates 1961. aastast teise koha vääriline. Soojem on mais olnud ainult 1993. aastal, mil keskmiselt oli tänavusest pool kraadi soojem.

balbiino-8854

Jätsiabi sõidab Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning nende linnade lähistel kuni septembrini. Jätsiabi positsioneerimissüsteemi ja sõiduplaanid leiab aadressilt http://www.balbiino.ee/jatsiabi/, kus on kirjas ka iga piirkonna Jätsiabi autojuhi telefoninumbrid. Jätsiabi positsioneerimissüsteemi abil saab reaalajas jälgida, kus Jätsiabi autod parajasti liiguvad, ning kasutaja loal tuvastab süsteem kasutaja asukoha, et näidata lähimat Jätsiabi autot.

Jätsiabi valikus on üle 30 erineva jäätise, teiste seas ka alanud hooaja uudistooted.

Head Uudised GoodNews