1. Avaleht
  2. Majandus
  3. JUHT, AUTOJUHT! Mehine Mart Rallmann: oled puhas, viisakas ja ei ropenda? Tule sõitma!
JUHT, AUTOJUHT! Mehine Mart Rallmann: oled puhas, viisakas ja ei ropenda? Tule sõitma!

JUHT, AUTOJUHT! Mehine Mart Rallmann: oled puhas, viisakas ja ei ropenda? Tule sõitma!

IMG_8832
Foto: Rasmus Kooskora

Endisest Saksa Taksost välja kasvanud Driver Eestit iseloomustavad korralikud autod, laitmatu teenindus ja sõbralikud juhid, kellega jätad pärast sõitu hüvasti nagu kauaaegse tuttavaga.

Tutvustame selle firma autojuhte, kes sõidavad täpselt ja õigeaegselt kohale nagu kangelane filmis “Riskikuller”, tutvustavad ennast bondilikult “Ma olen juht, autojuht” ja on kliendi huvide eest härrasmehelikult väljas nagu kuulus James Bond ise, eriti veel kui tegu on daamidega. Need mehed on oma ameti parimad esindajad, kes on teadlikud oma vastutusest sõitja elu ja kohalejõudmise eest ning teevad kõik, et see nii ka läheks.

Mart Rallmannist sai autojuht juba 10 aastat tagasi, kuid konkreetselt professionaalse juhi tööd on ta praeguseks teinud natuke üle aasta. “Mulle meeldib liikuv töö ja tean, et olen hea suhtleja, selgitab ta. “Kõige rohkem motiveerib selles töös ilmselgelt palk ja muidugi ka see, et saan olla oma aja peremees. Suurt rolli mängib ka mõistlik ja lahe ülemus.”

Põneva juhtumina toob ta välja juhuse, kus napsine klient soovis, et autojuht sõidaks tema kõigi kolme võimsa luksusautoga ja avaldaks nende kohta arvamust. Klient ise istus kõrvalistmel ja lõbutses. Üritus kestis umbes 5 tundi.

IMG_8826
Foto: Rasmus Kooskora

Hea juht on Mardi arvates alati viisakas, oskab klienti kuulata ja temast aru saada. Hea juhi sõidustiil peab tekitama kliendis turva- ja mugavustunde ning kuna meil on palju erinevaid inimesi, siis hea juht peaks oskama ka eesti, vene ja inglise keelt. Kuna transfeerteenuse puhul on tegemist klienditeenindusega, siis head kliendid on need, kes jätavad jootraha.

“Minu lemmikklient on iga inimene, kes on puhas, viisakas ja ei ropenda. Kui sa ennast ära tundsid, siis tule sõitma!” kutsub Mart Rallmann temaga sõitma.

Drivr Äpi saab alla laadida SIIT!

Head Uudised GoodNews