1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Jüri Pootsmann avas live-kontserdiga Samsungi esimese poe Eestis
Jüri Pootsmann avas live-kontserdiga Samsungi esimese poe Eestis

Jüri Pootsmann avas live-kontserdiga Samsungi esimese poe Eestis

samsung_22_9907_andresraudjalg
Foto: Andres Raudjalg

Reedel avas Samsung Ülemiste keskuses oma esimese elamuskeskuse Eestis, kus kõik huvilised saavad tutvuda ettevõtte uusimate nutiseadmetega ning olla pidevalt kursis värskete tehnikasaavutustega.

Poe laulis avatuks peagi oma uhiuut albumit esitlev Jüri Pootsmann. Elamuskeskuse avamist juhtis armastatud näitleja ja muusik Kristel Aaslaid.

Kohal oli üle saja Samsungi sõbra, kes nautisid Jüri kontserti, tutvusid uusimate nutiseadmetega ning kogesid virtuaalreaalsust. Kristel ja Jüri loosisid fännide rõõmuks välja viis Gear Fit2 spordikella ning kolm Jüri Pootsmanni fännisärki. Esimesi poekülalisi kostitati spetsiaalselt Samsungi jaoks valminud “nutikoogi” ja kosutava kohviga.

“Meie elamuskeskustel on nn tavalisest esinduspoest mõnevõrra erinev kontseptsioon – tahame, et inimestel oleks reaalne võimalus uusimaid seadmeid meie enda poes järele proovida, saada professionaalset nõu ning kogeda parimat teenindust. Äsja avatud Ülemiste poes saab nii nüüd kui edaspidi olema esindatud lai valik uusimaid mobiiliseadmeid ja kantavaid nutikaid aksessuaare. Vastavalt uuendustele tootesarjades uueneb meie valik pidevalt ka siin poes,” rääkis Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Andres Raudjalg
Foto: Andres Raudjalg

Samsung Baltikumi mobiilidivisjoni juht Gauss Lim rääkis poe avamisel, et Eesti on Samsungi jaoks väga oluline turg ning tulevikus plaanitakse siin avada teisigi sarnase kontseptsiooniga elamuskeskuseid. “Eesti paistab kogu maailmas silma eesrindliku tehnoloogiariigina ning me soovime, et Samsungi uusimad seadmed jõuaks kiirelt iga eestimaalaseni. Anname endast parima, et pakkuda Eesti inimestele parimat Samsungi kogemust ning meil on hea meel, et nüüd on võimalik sellest osa saada siinsamas Ülemiste poes, mis on esimene, kuid kindlasti mitte viimane Eestis,” sõnas Gauss Lim.

Foto: Andres Raudjalg
Foto: Andres Raudjalg

Samsungi elamuskeskuses on saadaval kõik Samsungi uued mobiiliseadmed nagu Galaxy S7, S6, A5 ja A3 nutitelefonid, Gear S2 ja Gear Fit sarja nutikellad, uusimad tahvlid Tab S, Tab A, Tab S2, virtuaalreaalsusseade Gear VR ja lisaseadmed. Poes müügil olevate seadmete valik muutub vastavalt Samsungi tooteuuendustele.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews